Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 3 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Εκατοντάδες γυμνοί κολυμβητές γιορτάζουν την φθινοπωρινή ισημερία με παγωμένη βουτιά στη Β. Θάλασσα
[Lifo]: Εκατοντάδες γυμνοί κολυμβητές γιορτάζουν την φθινοπωρινή ισημερία με παγωμένη βουτιά στη Β. Θάλασσα

[Lifo]: Εκατοντάδες γυμνοί κολυμβητές γιορτάζουν την φθινοπωρινή ισημερία με παγωμένη βουτιά στη Β. Θάλασσα

H απόλυτη ελευθερία την ώρα που ο ήλιος ανατέλλει

Τολμηροί κολυμβητές έτρεξαν γυμνοί προς στη θάλασσα καθώς ο ήλιος ανέβηκε πάνω από την ακτή Northumberland στην Αγγλία χθες το πρωί συμμετέχοντας στο «North East Skinny Dip».

Η ετήσια εκδήλωση περιλαμβάνει εκατοντάδες ανθρώπους που κάνουν γυμνοί βουτιά στα παγωμένα νερά της Βόρειας Θάλασσας κάθε χρόνο.

Με στόχο να γιορτάσουν την φθινοπωρινή ισημερία και να συγκεντρώσουν χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση MIND, οι συμμετέχοντες δίνουν κάθε χρόνο το ραντεβού τους στην ακτή από το 2012.

Στη χθεσινή βουτιά συμμετείχαν πάνω από 400 άνθρωποι.

Περιγράφοντας την εκδήλωση, οι διοργανωτές αναφέρουν: «Πρόκειται για τον εορτασμό της ζωής και της φύσης και των δικών μας, μοναδικών, φυσικών σωμάτων. Πρόκειται για ανάληψη ρίσκου και την αποδοχή μιας στιγμής  αγνής χαράς και ελευθερίας. Και το πιο σημαντικό είναι πως είμαστε μαζί και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτή την τρελή ζωή».

Μετά την παγωμένη βουτιά, οι γυμνιστές απόλαυσαν ένα μπάρμπεκιου πρωινού σε ένα κοντινό καφέ το οποίο λειτουργεί με βάση την αρχή “πληρώστε όσο νομίζετε”.

(Jeff J Mitchell/Getty Images)

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!