Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Έκανε 9 ώρες ποδήλατο για να σχεδιάσει έναν τάρανδο στον χάρτη
[Lifo]: Έκανε 9 ώρες ποδήλατο για να σχεδιάσει έναν τάρανδο στον χάρτη

[Lifo]: Έκανε 9 ώρες ποδήλατο για να σχεδιάσει έναν τάρανδο στον χάρτη

Ο ερασιτέχνης ποδηλάτης Anthony Hoyte σχεδίασε έναν τάρανδο στον ψηφιακό χάρτη της εφαρμογής που χρησιμοποιεί

Επί εννιά ώρες έκανε ποδήλατο ο Anthony Hoyte, ένας ερασιτέχνης ποδηλάτης, για να «σχεδιάσει» έναν τάρανδο στον ψηφιακό χάρτη μίας εφαρμογής.

Ο Anthony Hoyte, που όπως όλα δείχνουν δίνει μία εντελώς διαφορετική διάσταση στο χόμπι του, αφιερώνει χρόνο και φαιά ουσία ώστε να δημιουργεί εικόνες στους ψηφιακούς χάρτες της εφαρμογής “Strava” που χρησιμοποιεί όταν κάνει ποδήλατο.

Στο πνεύμα των ημερών, και προφανώς με εορταστική διάθεση, Anthony Hoyte αποφάσισε να «σχεδιάσει» έναν τάρανδο πραγματοποιώντας σχεδόν 130 χιλιόμετρα στους δρόμους έξω από Λονδίνο μέσα σε διάστημα εννέα ωρών. Ο ίδιος υποστηρίζει πως απαιτείται χρόνος για τον σχεδιασμό των διαδρομών, ωστόσο, όπως αναφέρει, προτιμάει να επικεντρώνεται στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.

Ο Anthony Hoyte, αναφέρει πως εμπνεύστηκε από άλλους χρήστες της εφαρμογής. «Είδα άλλους να το κάνουν, κυρίως τον Stephen Lund στον Καναδά, και είπα πως μπορώ να το κάνω και εγώ». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Hoyte εκπλήσσει τον κόσμο της ποδηλασίας με τις δημιουργίες του. Πέρυσι, κάνοντας ποδήλατο για 4 ώρες και 35 λεπτά κατάφερε να «σχεδιάσει» έναν Άγιο Βασίλη. Η απόσταση που διένυσε ήταν περίπου 66 χιλιόμετρα.

Ο ερασιτέχνης ποδηλάτης με καταγωγή από την αγγλική πόλη Τσέλτενχαμ σπούδασε ντιζάιν και παρότι δεν ασκεί το επάγγελμά του φαίνεται πως οι σπουδές του τον βοήθησαν στο να σχεδιάζει τις διαδρομές στους ψηφιακούς χάρτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!