Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Εγκαινιάζεται σήμερα το Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο
[Lifo]: Εγκαινιάζεται σήμερα το Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

[Lifo]: Εγκαινιάζεται σήμερα το Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Για 48η χρονιά περισσότεροι από 200 εκδότες συμμετέχουν στο φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο

Επίσημα εγκαίνια διεξάγονται σήμερα για το 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ) στους υπαίθριους χώρους του Ζαππείου.

Οι φίλοι της λογοτεχνίας θα μπορούν να επισκεφθούν το Ζάππειο καθημερινά και είναι σίγουρο πως αποζημιωθούν καθώς στην ετήσια γιορτή του βιβλίου λαμβάνουν μέρος, όπως σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΕΚΒ, «περισσότεροι από 200 εκδότες φιλοξενούνται σε πάνω από 170 περίπτερα.

Τα εγκαίνια θα κάνει απόψε ο Προκόπης Παυλόπουλος. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Προεδρίας, «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 20.00, θα μεταβεί στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου για να εγκαινιάσει το 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2019, το κεντρικό αφιέρωμα του οποίου είναι: «Η λογοτεχνία επί σκηνής».

Το φεστιβάλ πλαισιώνουν πολλές εκδηλώσεις.«Η λογοτεχνία επί σκηνής» είναι ο κεντρικός άξονας και σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) και το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν», θα υπάρξουν διαδραστικές συζητήσεις και ομιλίες, στρογγυλά τραπέζια και θεατρικά δρώμενα. Έτσι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να εξοικειωθούν με την έλξη και η γοητεία που ασκεί η λογοτεχνία εδώ και αιώνες στις άλλες τέχνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!