Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Δολοφονία Τοπαλούδη: Ολοκληρώθηκαν οι εργαστηριακές εξετάσεις – Όλα τα νέα στοιχεία
[Lifo]: Δολοφονία Τοπαλούδη: Ολοκληρώθηκαν οι εργαστηριακές εξετάσεις – Όλα τα νέα στοιχεία

[Lifo]: Δολοφονία Τοπαλούδη: Ολοκληρώθηκαν οι εργαστηριακές εξετάσεις – Όλα τα νέα στοιχεία

Ολοκληρώνεται ο σχηματισμός της δικογραφίας για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Ολοκληρώνεται η ογκώδης δικογραφία σε βάρος των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη .

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις στο σύνολο των πειστηρίων ενώ αναμένονται απαντήσεις από την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης Facebook για συνομιλίες και επαφές που είχε το θύμα με τρίτους μέσω της σελίδας της.

Επίσης αναμένονται οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες που έχουν παραγγελθεί για τους δράστες και η αντιπαραβολή των στοιχείων που προέκυψαν από τις άρσεις του απορρήτου των τηλεφωνικών τους συνδιαλέξεων καθώς και στοιχεία από την χρήση εφαρμογών σε συσκευές που κατασχέθηκαν με τελευταία ένα tablet του Ροδίτη κατηγορούμενου.

Από τον έλεγχο σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας του 21χρονου κατηγορούμενου και σε κάρτα sim, που την συνόδευε, αλλά και από έλεγχο σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούσε, προέκυψε ότι συνήθιζε να περιηγείται σε σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο.

Μάλιστα, είχε διαβάσει σε δύο περιστάσεις την 29η Νοεμβρίου 2019 σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα την είδηση για την ανεύρεση του αγνώστου ταυτότητας, τότε, πτώματος της φοιτήτριας στην παραλία Φώκιας.

Προέκυψε εξάλλου ότι την 1η και 2α Δεκεμβρίου 2018, μετά δηλαδή την δολοφονία, αναζήτησε τέσσερις γυναίκες, βλέποντας τα προφίλ τους στο Facebook.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαπίστωση, που αναμένεται να ελεγχθεί στην πορεία της έρευνας, ότι σε κινητό τηλέφωνο που κατασχέθηκε από τον Ροδίτη, είχε αλλαχθεί η κάρτα sim με νέα, την 7η Δεκεμβρίου 2018 το πρωί, δηλαδή μετά την σύλληψή τους, δυνάμει εντάλματος δύο μέρες νωρίτερα κι ενώ είχαν προσαχθεί από τους λιμενικούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!