Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Δίκη Χ.Α.: Πέντε κατηγορούμενους αναγνώρισε ο Αιγύπτιος λιμενεργάτης- Ανάμεσά τους και τον πυρηνάρχη Περάματος
[Lifo]: Δίκη Χ.Α.: Πέντε κατηγορούμενους αναγνώρισε ο Αιγύπτιος λιμενεργάτης- Ανάμεσά τους και τον πυρηνάρχη Περάματος

[Lifo]: Δίκη Χ.Α.: Πέντε κατηγορούμενους αναγνώρισε ο Αιγύπτιος λιμενεργάτης- Ανάμεσά τους και τον πυρηνάρχη Περάματος

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο Αναστάσιος Πανταζής ήταν αυτός που φώναζε “έλα να σου μάθω ποια είναι η Χρυσή Αυγή”

Ο πυρηνάρχης Περάματος, Αναστάσιος Πανταζής, ήταν ο αρχηγός της ομάδας των δραστών που επιτέθηκαν στο σπίτι των Αιγύπτιων αλιεργατών στις 12 Ιουνίου 2012, σύμφωνα με τον μάρτυρα Αχμέτ Αμπού Χαμάντ, ο οποίος τον υπέδειξε σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ως αυτόν που εκείνο το βράδυ φώναζε «βγες να σου γ.. τη μάνα, να σου μάθω ποια είναι η Χρυσή Αυγή».

Ο μάρτυρας αναγνώρισε επίσης, χωρίς καμία αμφιβολία, όπως και τον κατά την δικογραφία πυρηνάρχη, και τον κατηγορούμενο Δημήτρη Αγριογιάννη, ως έναν από εκείνους που πήραν μέρος στην άγρια επίθεση που είχαν δεχθεί. Ο Αιγύπτιος τόνισε στο δικαστήριο, δείχνοντας τους δύο κατηγορούμενους, πως είναι εκατό τοις εκατό βέβαιος πως και οι δύο ήταν στην ομάδα των δραστών: «Είδα αυτούς, τον ξανθό (σσ Αγριογιάννη) και αυτόν», είπε και επανέλαβε πως ο Πανταζής ήταν αυτός που φώναζε έξω από την πόρτα τους και είχε αρχηγικό ρόλο.

Απαντώντας σε ερώτηση της προέδρου για τα πρόσωπα που έχει καταθέσει ότι αναγνωρίζει κατά 80% , ο μάρτυρας έδειξε και τους άλλους τρεις κατηγορούμενους για την επίθεση, δηλαδή τους Θωμά Μαρία, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Μάρκο Ευγενικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!