Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Διαγράφηκε από το κόμμα που είχε ιδρύσει ο Χάρης Θεοχάρης
[Lifo]: Διαγράφηκε από το κόμμα που είχε ιδρύσει ο Χάρης Θεοχάρης

[Lifo]: Διαγράφηκε από το κόμμα που είχε ιδρύσει ο Χάρης Θεοχάρης

Η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η “Δημοκρατική Ευθύνη”

Στις 19 Απριλίου 2016, ο Χάρης Θεοχάρης ανεξαρτητοποιήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και στις 7 Ιουλίου ανακοίνωσε την ίδρυση πολιτικού κόμματος με την ονομασία Δημοκρατική Ευθύνη.

Σήμερα βρέθηκε εκτός του κόμματος που ίδρυσε με μια ανακοίνωση που σημειώνει πως αφορμή ήταν οι δηλώσεις σχετικά με συνεργασίας πολιτικών δυνάμεων.

Ο Χάρης Θεοχάρης προσπάθησε να επικαλεστεί μία ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα, προφανώς για να ακολουθήσει τη δική του πορεία. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επόμενες αναζητήσεις του και τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συμμετοχή του. Η Δημοκρατική Ευθύνη δεν θα ασχοληθεί ξανά με το θέμα Θεοχάρη.

Η πλήρης ανακοίνωση:

Συνεχίζουμε με πίστη στις βασικές μας αρχές ως μία αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση με σκοπό την υπεράσπιση της Ελλάδας της δημιουργίας και της παραγωγής, της δικαιοσύνης και των ίσων ευκαιριών, όπως ορίζεται στην ιδρυτική διακήρυξη της Δημοκρατικής Ευθύνης. Όσον αφορά στην αναβάθμιση του χώρου που υπηρετούμε, αυτή μπορεί να γίνει μόνο με όρους πολιτικής αξιοπιστίας και ποιότητας από ανθρώπους της εποχής και όχι από συνενώσεις παλιών μηχανισμών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!