Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Δεν περίμενε κανέναν στην κηδεία της γυναίκας του και τελικά εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν δίπλα του
[Lifo]: Δεν περίμενε κανέναν στην κηδεία της γυναίκας του και τελικά εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν δίπλα του

[Lifo]: Δεν περίμενε κανέναν στην κηδεία της γυναίκας του και τελικά εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν δίπλα του

Μια συγκλονιστική κηδεία για ένα από τα θύματα της επίθεσης στο Ελ Πάσο

Ο Antonio Basco περίμενε μια σχεδόν άδεια εκκλησία για την κηδεία της συζύγου του, η οποία πέθανε στην επίθεση του Ελ Πάσο στο Τέξας τον Αύγουστο.

Ο Basco είπε ότι δεν είχε οικογένεια και έτσι απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στην κοινότητα , αλλά σοκαρίστηκε όταν είδε πόσοι έδωσαν το παρών στην τελετή. Το μέγεθος του πλήθους ήταν τόσο μεγάλο που η κηδεία έπρεπε να γίνει σε μια μεγαλύτερη εγκατάσταση. Μπαίνοντας στην αίθουσα ο Basco είπε: «Αυτό είναι απίστευτο».

Περίπου 700 άτομα περίμεναν εκεί για να πουν αντίο στην Margie Reckard, που σκοτώθηκε σε ηλικία 63 ετών, όντας ένα από τα 22 θύματα του δράστη της αιματηρής επίθεσης σε ένα κατάστημα της Walmart.

Η ουρά αναπτύσσονταν γύρω από την εκκλησία και κατά μήκος ενός άλλου δρόμου, ενώ πολλοί άνθρωποι είχαν ταξιδέψει από μακρινές τοποθεσίες.

Ο Hala Hijazi ταξίδεψε από το Σαν Φρανσίσκο για να παρακολουθήσει την τελετή καθώς διάβασε την ιστορία του Tony Basco και αισθάνθηκε ότι έπρεπε να είναι εκεί.

Σύμφωνα με τους New York Times, περίπου 900 στεφάνια στάλθηκαν από διάφορους ανθρώπους στην κηδεία.

Ο Dean Reckard, ο γιος της Margie Reckard από άλλο γάμο, δήλωσε ότι η μητέρα του αγαπούσε όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από το χρώμα, τη θρησκεία ή τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!