Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: «Δεν με άφηνε η αστυνομία. Φώναζα σαν τρελή»: Η Β. Καρύδα μιλά για το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή
[Lifo]: «Δεν με άφηνε η αστυνομία. Φώναζα σαν τρελή»: Η Β. Καρύδα μιλά για το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή

[Lifo]: «Δεν με άφηνε η αστυνομία. Φώναζα σαν τρελή»: Η Β. Καρύδα μιλά για το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα λέει πως θέλει να μάθει ποιος πλήρωσε τον εκτελεστή του συζύγου της

Έξι μήνες μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή , η Βικτώρια Καρύδα αναρωτιέται τι θα συνέβαινε αν ήταν μαζί με τον σύζυγό της το μοιραία βράδυ και δηλώνει ότι θέλει να βρει ποιος πλήρωσε τον εκτελεστή του άντρα της. «Θέλω να τιμωρηθούν (…) Η φυλακή για μένα είναι το λιγότερο».

«Δεν φοβόταν κάτι »

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η κα Καρύδα διαβεβαιώνει πως ο Γιάννης Μακρής δεν είχε εκφράσει ποτέ την ανησυχία του ή τον φόβο του για οτιδήποτε, ούτε είχε επιχειρήσει ποτέ να προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια.

«Ποτέ δεν μου είχε πει ότι φοβάται. Ποτέ δεν μου έδωσε περιθώριο να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Αν ήξερε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα, εκείνος, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, θα έπαιρνε προστασία. Κυκλοφορούσε με βεσπάκι, γιατί δεν του άρεσε να είναι στην κίνηση και δεν είχε κάποιον για προστασία. Δεν φορούσε ούτε κράνος. Ηθελε να αισθάνεται ελεύθερος και έπαιρνε και τα παιδάκια πάνω στο βεσπάκι, κάτι το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου και τον μάλωνα. Δεν φοβόταν κάτι».

Η χήρα του επιχειρηματία, διαψεύδει κατηγορηματικά και τα αυστραλιανά μέσα που μετέδιδαν μετά τη δολοφονία ότι ο Γιάννης Μακρής είχε εμπλακεί σε υποθέσεις με ναρκωτικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!