Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Δέκα χρόνια με αναστολή στον Αγγλούπα για τον πυροβολισμό στην Γωγώ Φαρμάκη
[Lifo]: Δέκα χρόνια με αναστολή στον Αγγλούπα για τον πυροβολισμό στην Γωγώ Φαρμάκη

[Lifo]: Δέκα χρόνια με αναστολή στον Αγγλούπα για τον πυροβολισμό στην Γωγώ Φαρμάκη

Σε φυλάκιση δέκα ετών και έξι μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ο Αλέξανδρος Αγγλούπας για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Γωγώς Φαρμάκη, της αδελφής της πρώην συντρόφου του, Όλγας Φαρμάκη.

Το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας αναγνωρίστηκε από το δικαστήριο, αλλά όχι, όμως και αυτό του πρότερου έντιμου βίου.

Κατά τη διάρκεια της δίκης επικράτησε ένταση με την έδρα και όσα ειπώθηκαν καθώς η Γωγώ Φαρμάκη υποστήριξε ότι το 2011, την εποχή που έγινε το συμβάν ήθελε να πληγώσει τον δράστη.

Οι καταθέσεις σχετικά με όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ άλλαξαν σταδιακά μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν. Αρχικά η Γωγώ Φαρμάκη ισχυριζόταν ότι την πυροβόλησε με πρόθεση, αλλά το τελευταίο διάστημα, όπως και σήμερα, άλλαξε τελείως τη στάση της ενώ φέρεται να διατηρεί φιλική σχέση με τον επιχειρηματία.

Ο εισαγγελέας στην εισήγησή του καταλόγισε προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης και υπήρξε σκληρός εναντίον του Αγγλούπα

«Από την αυτοψία δεν βρέθηκαν τα ενδύματα της παθούσας, ενώ βρέθηκαν μόνο δυο κηλίδες αίματος. Είναι αδιανόητο σε ένα τέτοιο πλήγμα να μείνουν μόνο δυο κηλίδες. Κατά την άποψη μου κάποιος επισκέφτηκε το σπίτι και το καθάρισε. Επίσης η Όλγα Φαρμάκη διέγραψε μηνύματα από το κινητό της αδελφής της. Όλα τα ανωτέρω δείχνουν ότι υπήρχε ένα σχέδιο συγκάλυψης της πράξης και όχι ότι ήταν ατύχημα. Η παθούσα σε διάφορες καταθέσεις της στην αρχή καταθέτει με λεπτομέρεια το πώς πραγματικά έγινε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!