Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Χαρίτσης: Κατάργηση και όχι αναβολή των περικοπών στις συντάξεις
[Lifo]: Χαρίτσης: Κατάργηση και όχι αναβολή των περικοπών στις συντάξεις

[Lifo]: Χαρίτσης: Κατάργηση και όχι αναβολή των περικοπών στις συντάξεις

Αισιόδοξος για την μη περικοπή των συντάξεων από τον Ιανουάριο του 2019, εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών

Αισιόδοξος για την μη περικοπή των συντάξεων από τον Ιανουάριο του 2019, εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Μιλώντας στην εφημερίδα Realnews διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση επιδιώκει την κατάργηση του προνομοθετημένου μέτρου και όχι την αναβολή καθώς «οι αστερίσκοι δεν επιλύουν το πρόβλημα, απλώς το μεταθέτουν στο μέλλον».

Ο κ. Χαρίτσης χαρακτήρισε «κρίσιμη» την απρόσκοπτη υλοποίηση των κοινωνικών μέτρων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που κατά τον ίδιο θα σηματοδοτήσει και το πέρασμα στην μεταμνημονιακή εποχή.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας πως «κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο ορατός ο αντικοινωνικός χαρακτήρας του προγράμματος της», ενώ εκτίμησε πως οι επόμενες εκλογές θα αναδείξουν κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κάλεσε μάλιστα την αντιπολίτευση να απευθύνει τις κατηγορίες περί κρατισμού «στους κατοίκους ολόκληρων περιοχών της χώρας που δεν έχουν ακόμη δίκτυο ύδρευσης ή αποχέτευσης, στους δήμους που δεν είχαν έναν μηχανικό για να υλοποιήσουν ένα απλό έργο ή στους χιλιάδες συμβασιούχους που παρέμεναν όμηροι για χρόνια, παρότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες».

«Η ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης και γίνεται στοχευμένα, εκεί που υπάρχουν πραγματικές ανάγκες, όχι για την εξυπηρέτηση πελατειακών δικτύων, όπως στο παρελθόν», τόνισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!