Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Χαμένο βίντεο ίσως δείχνει τον Banksy για πρώτη φορά
[Lifo]: Χαμένο βίντεο ίσως δείχνει τον Banksy για πρώτη φορά

[Lifo]: Χαμένο βίντεο ίσως δείχνει τον Banksy για πρώτη φορά

Πριν από 16 χρόνια, ένας άνδρας είχε βγει μπροστά στην κάμερα και συστήθηκε ως Banksy

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της παγκόσμιας street art σκηνής, η ταυτότητα του Banksy , ίσως αποκαλύπτεται σε χαμένο βίντεο από το παρελθόν.

Tο βίντεο δείχνει έναν άνδρα με μερικώς καλυμμένο πρόσωπο, που ισχυρίζεται ότι είναι καλλιτέχνης Banksy και φαίνεται να εργάζεται σε δύο από τα έργα του.

H συνέντευξη βρέθηκε στα αρχεία τηλεοπτικής εταιρείας και φέρεται να είναι γυρισμένη στην εκδήλωση Turf War το 2003 στο Λονδίνο. Προβλήθηκε στην ITV στο Λονδίνο την εποχή εκείνη, αλλά, στη συνέχεια ξεχάστηκε, μέχρι που ο δημοσιογράφος της ITV News, που εδρεύει στο Μπρίστολ, την βρήκε όταν έκανε κάποια έρευνα για τον Bansky.

Και τα δύο έργα πάνω στα οποία φαίνεται να εργάζεται ο άνδρας, έχουν εδώ και καιρό αποδοθεί στον Banksy.

Τα μάτια, τα φρύδια και το μέτωπό του άνδρα είναι ορατά. «Είμαι καλυμμένος επειδή δεν μπορείς να είσαι καλλιτέχνης γκράφιτι και να εμφανίζεσαι δημόσια», λέει.

Ο Robert Murphy, ο δημοσιογράφος που βρήκε το βίντεο στα αρχεία ITV News, παραδέχτηκε ότι ήταν αδύνατο να πει κανείς με βεβαιότητα αν ο άνθρωπος αυτός είναι όντως ο Banksy. Αλλά, είπε ότι το βίντεο δείχνει έναν καλλιτέχνη που υποτίθεται ότι ήταν Banksy να δημιουργεί τέχνη σε μια επίσημη έκθεση Banksy.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!