Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Call to action στο Γκάζι από την L’Oréal Hellas : Με κάθε βήμα πραγματοποιούμε ευχές παιδιών
[Lifo]: Call to action στο Γκάζι από την  L’Oréal Hellas : Με κάθε βήμα πραγματοποιούμε ευχές παιδιών

[Lifo]: Call to action στο Γκάζι από την L’Oréal Hellas : Με κάθε βήμα πραγματοποιούμε ευχές παιδιών

Μια διαφορετική βόλτα από την Τεχνόπολη μέχρι την πύλη Ανδριανού για καλό σκοπό

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Αθηναίους απευθύνει η L’Oréal Hellas, δίνοντας ραντεβού το Σάββατο στο Γκάζι για μια διαφορετική βόλτα-call to action για καλό σκοπό.

Πιστή στην αποστολή της να κάνει τη ζωή πιο Όμορφη, η L’Oreal Hellas ανανεώνει τη δέσμευσή της στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με σκοπό να εκπληρώσει ακόμα περισσότερες ευχές παιδιών, που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν ζωές.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με συμμάχους τους εργαζόμενους και την ευρύτερη «οικογένεια» της Ομορφιάς, η εμβληματική εταιρία στον χώρο της κοσμετολογίας θα υλοποιήσει σε συνεργασία με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος) μια σειρά από ξεχωριστές δράσεις, στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος, Sharing Beauty with all.

Αφετηρία θα αποτελέσει ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής. Η L’Oréal Hellas θα είναι και φέτος ο μεγάλος χορηγός του Walk-For-Wishes, του φιλανθρωπικού περιπάτου για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019.

Φέτος, ο περίπατος θα ξεκινήσει από την Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων και θα καταλήξει στην Πύλη του Αδριανού. Η L’Oréal Hellas, στηρίζοντας με υπερηφάνεια το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα χορηγήσει τη συμμετοχή όλων των πολιτών, ενώ παράλληλα θα δωρίσει και ένα «Αστέρι Ευχής» για κάθε συμμετέχοντα.

«Η πραγματοποίηση μιας Ευχής, για κάθε παιδί που πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια, είναι μια σπουδαία πράξη, ικανή να μεταμορφώσει το ταξίδι της θεραπείας του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!