Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Burning Man: 58 συλλήψεις και ένας θάνατος στο διάσημο φεστιβάλ της ερήμου
[Lifo]: Burning Man: 58 συλλήψεις και ένας θάνατος στο διάσημο φεστιβάλ της ερήμου

[Lifo]: Burning Man: 58 συλλήψεις και ένας θάνατος στο διάσημο φεστιβάλ της ερήμου

Τουλάχιστον 58 άτομα συνελήφθησαν κατά τη φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ Burning Man

Οι αρχές συνέλαβαν τουλάχιστον 58 άτομα κατά τη φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ Burning Man στη βόρεια έρημο της Νεβάδα.

Ένας θάνατος αναφέρθηκε φέτος κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα ο οποίος πέθανε στο αυτοκίνητό του από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα. Οι περισσότερες συλλήψεις ήταν κυρίως για κατοχή ναρκωτικών, ανέφερε το περιοδικό Reno Gazette Journal.

Ωστόσο υπήρξε και μια σύλληψη για σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων πριν την επίσημη έναρξη του Burning Man που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα με τη συμμετοχή 70.000 ανθρώπων.

Οι συλλήψεις φέτος ήταν περισσότερες σε σχέση με την περασμένα χρόνια. Το 2018 έγιναν 44 συλλήψεις και 57 άτομα συνελήφθησαν το 2017. Ωστόσο η αύξηση αυτή δείχνει πως η αστυνομία έχει γίνει πολύ αυστηρότερη στην επιτήρηση του φεστιβάλ καθώς το 2013 είχαν γίνε μόλις έξι και επτά το 2014.

Τα ποσά εγγύησης για τους συλληφθέντες φέτος κυμαίνονταν από 640 δολάρια για κατοχή ναρκωτικών και σε 500.000 δολάρια για εμπορία. Τριάντα δύο από τους συλληφθέντες ήταν από την Καλιφόρνια. Έξι ήταν από τη Νεβάδα και πέντε ήταν από χώρες εκτός ΗΠΑ: Ισραήλ, Αυστραλία, Ελβετία, Αίγυπτο και Λιθουανία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!