Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Bρετανική Sun: Είναι ασφαλές να ταξιδεύουμε στην Ελλάδα;
[Lifo]: Bρετανική Sun: Είναι ασφαλές να ταξιδεύουμε στην Ελλάδα;

[Lifo]: Bρετανική Sun: Είναι ασφαλές να ταξιδεύουμε στην Ελλάδα;

Τι λέει το δημοσίευμα για την Αθήνα και τα νησιά

“Είναι ασφαλές ένα ταξίδι στην Ελλάδα;” διερωτάται η βρετανική Sun η οποία επικεντρώνεται στην Αθήνα, τη Λέσβο και την Κω.

“Την περασμένη εβδομάδα υπήρξε μια έκρηξη βόμβας στο κέντρο της Αθήνας,στα Εξάρχεια στις 12 Οκτωβρίου και ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί αναφέρθηκαν ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα. Μια προειδοποίηση δόθηκε 25 λεπτά πριν από την έκρηξη, κάτι που επέτρεψε στην αστυνομία να εκκενώσει την περιοχή. Αλλά η Ελλάδα βιώνει η πολιτική αναταραχή λόγω της οικονομικής και πολιτικής κατάστασης  τα τελευταία χρόνια και έχουν γίνει μια σειρά από διαδηλώσεις.

Αυτές λαμβάνουν κυρίως χώρα στην Αθήνα, στις πλατείες Συντάγματος και Ομονοίας και οι τουρίστες έχουν προειδοποιηθεί ότι υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια τους. Αν πρόκειται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα συμβουλεύονται να αποφεύγουν τις διαδηλώσεις και να ακολουθούν τις συμβουλές που δίνονται από τις τοπικές αρχές ασφαλείας”, γράφει το άρθρο για την κατάσταση στην Αθήνα και συνεχίζει με τα νησιά.

“Ποια είναι η τελευταία συμβουλή σχετικά με τα ταξίδια στη Λέσβο, Κω και άλλα νησιά;” γράφει η “The Sun” η οποία αναφέρει πως ο αριθμός των προσφύγων αυξάνεται δραματικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!