Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Οι Bauhaus ανακοινώνουν reunion με την αυθεντική σύνθεση του θρυλικού goth γκρουπ!
[Lifo]: Οι Bauhaus ανακοινώνουν reunion με την αυθεντική σύνθεση του θρυλικού goth γκρουπ!

[Lifo]: Οι Bauhaus ανακοινώνουν reunion με την αυθεντική σύνθεση του θρυλικού goth γκρουπ!

Η ανακοίνωση έρχεται μετά από την είδηση ότι ο τραγουδιστής Peter Murphy έχει αναρρώσει από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πρόσφατα

Οι Bauhaus ανακοίνωσαν ότι θα εμφανιστούν με την αυθεντική τους σύνθεση μετά από 13 χρόνια στη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στο Λος Άντζελες στις 3 Νοεμβρίου.

Η ιστορική εμφάνιση θα γίνει στο Hollywood Palladium και στη σκηνή θα συνυπάρξουν ξανά οι Peter Murphy, Daniel Ash, Kevin Haskins και David J, προφανώς κατ’ απαίτηση του κοινού τους που παραμένει πολυπληθές και πλέον εκπροσωπείται από τρεις διαφορετικές γενιές.

Οι Bauhaus είχαν διαλυθεί πάνω στην απόλυτη ακμή τους το 1985 για να επανασυνδεθούν εκ νέου πρώτα το 1998 για μια παγκόσμια περιοδεία και μετά το 2005. Η τελευταία τους εμφάνιση ήταν το 2006.

Η ανακοίνωση ακολούθησε τα ευχάριστα νέα σχετικά με την «πλήρη ανάρρωση» του τραγουδιστή Peter Murphy ο οποίος είχε υποστεί σοβαρό καρδιακό επεισόδιο τον Αύγουστο που μας πέρασε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!