Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: «Άσε τις εξυπνάδες»: Ένταση ανάμεσα στον Πάριο και τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών – Διακόπηκε η συναυλία
[Lifo]: «Άσε τις εξυπνάδες»: Ένταση ανάμεσα στον Πάριο και τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών – Διακόπηκε η συναυλία

[Lifo]: «Άσε τις εξυπνάδες»: Ένταση ανάμεσα στον Πάριο και τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών – Διακόπηκε η συναυλία

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στον Γιάννη Πάριο και τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, με αφορμή ένα ξαφνικό μπουρίνι που οδήγησε στη διακοπή της συναυλίας

Ένα ξαφνικό μπουρίνι στάθηκε αφορμή για μία έντονη στιχομυθία ανάμεσα στον Γιάννη Πάριο και στον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη, οδηγώντας τελικά στη διακοπή της συναυλίας του διάσημου τραγουδιστή.

Ο Γιάννης Πάριος τραγουδούσε περίπου μία ώρα επί σκηνής, στο γεμάτο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» όταν ξαφνικά άρχισε να βρέχει. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Μακεδονία, από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ψιχαλίζει, ο Γιάννης Πάριος διαβεβαίωσε το κοινό πως η συναυλία θα συνεχιστεί κανονικά: «Δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω» είπε κοιτάζοντας προς τους θεατές.

Στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και όταν ο τραγουδιστής τον είδε να σηκώνεται τον ρώτησε τι συμβαίνει. Ο κ. Δανιηλίδης του απάντησε ότι είναι καλύτερα να διακοπεί η συναυλία για αποφευχθεί ο πανικός σε περίπτωση που γίνει εντονότερη η βροχή. «Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε» απάντησε ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας κανονικά το πρόγραμμα.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Μακεδονία», ο δήμαρχος Νέαπολης Συκεών δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, έκατσε στη θέση του και «έκανε τον σταυρό του». Λίγο αργότερα τα ηχεία έκλεισαν, ενώ ασαφές παραμένει αν έγινε κατόπιν απόφασης κάποιου τεχνικού ή εξαιτίας βλάβης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!