Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Άρης Σερβετάλης και Coti K κέρδισαν σημαντικά βραβεία στο Πεκίνο για το φιλμ «Τhe Waiter»
[Lifo]: Άρης Σερβετάλης και Coti K κέρδισαν σημαντικά βραβεία στο Πεκίνο για το φιλμ «Τhe Waiter»

[Lifo]: Άρης Σερβετάλης και Coti K κέρδισαν σημαντικά βραβεία στο Πεκίνο για το φιλμ «Τhe Waiter»

Ο Άρης Σερβετάλης κέρδισε βραβείο για Α’ αντρικό ρόλο στο φιλμ «The Waiter» και ο Coti K για την μουσική

To 9o διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου στο Πεκίνο (BJIFF) ολοκληρώθηκε σήμερα με δύο ελληνικές διακρίσεις καθώς ο Άρης Σερβετάλης κέρδισε βραβείο για Α’ αντρικό ρόλο στο φιλμ «The Waiter» και ο Coti K για την μουσική της ίδιας ταινίας.

Η ανακοίνωση των νικητών και η απονομή έγινε το Σάββατο στην περιοχή Huairou του Πεκίνου όπου φιλοξενήθηκε η λαμπερή τελετή με πολλούς κινηματογραφικούς αστέρες της Κίνας.

«Τα βραβεία “Tiantan Awards” δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση και συχνά διαφωνήσαμε μεταξύ μας», είπε ο αμερικανός σκηνοθέτης Ρομπ Μίνκοφ, ο πρόεδρος της επιτροπής.

Ωστόσο το φιλμ του Στιβ Κρίκη φαίνεται πως ξεχώρισε και απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις χαρίζοντας διεθνή βραβεία στους Άρη Σερβετάλη και Coti K.

Στο φιλμ του Στιβ Κρίκη, ο Άρης Σερβετάλης υποδύεται τον Ρένο, έναν επαγγελματία σερβιτόρο που οδηγεί μια απλή και ήσυχη ζωή, ως μοναχικός και σχολαστικός παρατηρητής με ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά. Η αρμονία στη ζωή του διακόπτεται από την εξαφάνιση του γείτονά του και την πιθανότητα να έχει δολοφονηθεί από τον νέο ένοικο.

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝOΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ WAITER

Tα βραβεία ξεκίνησαν την πορεία τους το 2011 και υποστηρίζονται από την κυβέρνηση καταφέροντας έτσι να θεωρούνται σήμερα, μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα, σημαντικά και επιδραστικά στο χώρο του κινηματογράφου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!