Κυριακή, 22 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Lifo]: Η Apple ετοιμάζει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία ειδήσεων
[Lifo]: Η Apple ετοιμάζει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία ειδήσεων

[Lifo]: Η Apple ετοιμάζει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία ειδήσεων

Mια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι των ειδήσεων, ενσωματώνει την τεχνολογία της εφαρμογής Texture και τους εργαζόμενους της στην ομάδα του Apple News, και ετοιμάζει νέα συνδρομητική υπηρεσία ειδήσεων που θα λανσαριστεί μέσα στο επόμενο έτος.

Πριν ένα μήνα περίπου, η Apple είχε ανακοινώσει τη συμφωνία για την απόκτηση της ψηφιακής συνδρομητικής υπηρεσίας περιοδικών Texture , η οποία εξυπηρετεί άρθρα από περισσότερα από 200 ψηφιακά περιοδικά σε iOS, Windows, Amazon και συσκευές Android για μια σταθερή μηνιαία αμοιβή 9,99 δολαρίων.

Τώρα, η Apple σχεδιάζει να ενσωματώσει την εφαρμογή Texture στο νέο «Apple News» και να εισάγει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία ειδήσεων, σύμφωνα με το Bloomberg . Η κίνηση είναι μέρος της ευρύτερης ώθησης από την εταιρεία ώστε να έχει περισσότερα έσοδα από διαδικτυακό περιεχόμενο και υπηρεσίες.

Πριν μερικά χρόνια η Apple έχει δοκιμάσει μια παρόμοια προσέγγιση. Αλλά η εφαρμογή της «Newsstand» δεν άντεξε πολύ μέσα στο iOS. Ήταν μια παρόμοια εφαρμογή, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούσαν να «ξεφυλλίζουν» τις ψηφιακές εκδόσεις εφημερίδων και περιοδικών.

Επίσης, η Apple συνεργάστηκε και με τη News Corporation για να δημιουργήσει το «The Daily», μια ειδική έκδοση ειδήσεων μόνο για το iPad. Η News Corp αποφάσισε τελικά να εγκαταλείψει το The Daily μετά από δύο χρόνια (προβληματικής) λειτουργίας, ρίχνοντας τις ευθύνες στην έλλειψη κοινού που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!