Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Απάντηση Μαξίμου σε ΝΔ για την ηγεσία της Δικαιοσύνης: «Οι μάσκες έπεσαν»
[Lifo]: Απάντηση Μαξίμου σε ΝΔ για την ηγεσία της Δικαιοσύνης: «Οι μάσκες έπεσαν»

[Lifo]: Απάντηση Μαξίμου σε ΝΔ για την ηγεσία της Δικαιοσύνης: «Οι μάσκες έπεσαν»

Η κυβέρνηση απάντησε στην άρνηση της Νέας Δημοκρατίας για αλλαγή στην ηγεσία της Δικαιοσύνης

Απάντηση έδωσε η κυβέρνηση στη Νέα Δημοκρατία για την άρνησή της να συναινέσει σε αλλαγή στην ηγεσία της Δικαιοσύνης .

Νωρίτερα σήμερα σε επιστολή του προς τον υπουργό ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, αρμόδιος τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο διορισμός της ανώτατης Δικαιοσύνης από την παρούσα κυβέρνηση θα ήταν πράξη αντισυνταγματική και παράνομη».

«Η κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι έχει τη συνταγματική αρμοδιότητα, αλλά και τη νομική υποχρέωση να προχωρήσει στον ορισμό της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, μετά και την προεπιλογή της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, κάλεσε τη ΝΔ στο τραπέζι του διαλόγου για να βρεθεί συναινετική λύση. Η άρνηση της ΝΔ στην συναινετική πρόταση της κυβέρνησης, επιβεβαιώνει πως ουδόλως την ενδιαφέρει η τήρηση της συνταγματικής νομιμότητας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου.

«Οι μάσκες έπεσαν για τη ΝΔ. Δε θέλουν τη συναινετική επιλογή, δε θέλουν την τήρηση του νόμου και του Συντάγματος. Γιατί άραγε; Ποιος έχει λόγο να αρνείται τη συναινετική επιλογή; Και τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η σπουδή της ΝΔ με τις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις στελεχών της; Τα συμπεράσματα τα βγάζει ο ελληνικός λαός», καταλήγει η ανακοίνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!