Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: H ανατροπή του Banksy: Ο όρος για να αγοράσει κανείς χαλιά που έφτιαξαν πρόσφυγες στην Ελλάδα
[Lifo]: H ανατροπή του Banksy: Ο όρος για να αγοράσει κανείς χαλιά που έφτιαξαν πρόσφυγες στην Ελλάδα

[Lifo]: H ανατροπή του Banksy: Ο όρος για να αγοράσει κανείς χαλιά που έφτιαξαν πρόσφυγες στην Ελλάδα

Ο Banksy πουλάει χαλιά που έφτιαξαν πρόσφυγες στην Ελλάδα, αλλά μόλις έθεσε έναν όρο

Ο Banksy ξεκίνησε το δικό του επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά υπάρχει μια αναπάντεχη τροπή για όσους πίστευαν πως θα αποκτήσουν ένα από τα συλλεκτικά αντικείμενα.

Καθώς ο ίδιος θέλει να κάνει «κάστινγκ» σε πιθανούς αγοραστές και να αποκλείσει τους έμπορους τέχνης, έθεσε έναν όρο: κάθε υποψήφιος πελάτης πρέπει να απαντήσει σε μια ερώτηση στην ιστοσελίδα και να εξηγήσει γιατί η τέχνη είναι σημαντική.

«Ένας ανεξάρτητος κριτής θα εξετάσει τις απαντήσεις και θα επιλέξει εκείνες που θεωρεί ότι είναι οι πιο εύστοχες και πρωτότυπες», λέει. Τα έργα του Βanksy και τα διάφορα αντικείμενα που πουλά αφαιρέθηκαν από το κατάστημα Croydon την Κυριακή. «Παρακαλώ αγοράστε ένα αντικείμενο επειδή σας αρέσει, όχι επειδή νομίζετε ότι είναι μια καλή επένδυση», λέει ο Banksy.

Καθώς οι τιμές είναι πραγματικά χαμηλές σε σύγκριση με το ποσό για έργα του στην αγορά τέχνης, αυτό σημαίνει ότι η ζήτηση είναι πιθανό να ξεπεράσει την προσφορά. Το Gross Domestic Product (ΑΕΠ – ακαθάριστο εγχώριο προϊόν), όπως ονομάστηκε το κατάστημα, αποκαλύφθηκε πριν από δύο εβδομάδες στο Λονδίνο και ήταν ουσιαστικά η βιτρίνα για τα αντικείμενα που είναι διαθέσιμα από σήμερα online.

Ο ιστότοπος του Banksy αναφέρει πως «ο κριτής μας είναι αμερόληπτος και ανεξάρτητος και είναι επαγγελματίας κωμικός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!