Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Αναμνηστικά με brand name από το Πανεπιστήμιο Αθηνών
[Lifo]: Αναμνηστικά με brand name από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

[Lifo]: Αναμνηστικά με brand name από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Ίδρυμα πουλά πλέον και μπλουζάκια, στυλό, κούπες, γραβάτες και ομπρέλες

Τα χνάρια των διάσημων πανεπιστημίων του εξωτερικού ακολουθεί εδώ και λίγους μήνες, από τον περασμένο Μάιο, το πανεπιστήμιο Αθηνών, «λανσάροντας» αναμνηστικά είδη με το χαρακτηριστικό του έμβλημα, της θεάς Αθηνάς, θεάς της Γνώσης και της Σοφίας για τους αρχαίους Έλληνες, καθώς επίσης και με το λογότυπό του.

Μπλουζάκια, στυλό, κούπες, αλλά και γραβάτες και ομπρέλες, είναι μερικά από τα προϊόντα με το «brand name» του ΕΚΠΑ. Από σήμερα, όλα αυτά, είναι πλέον διαθέσιμα και στο νέο ηλεκτρονικό πωλητήριο, στη διεύθυνση, όπου κανείς μπορεί να επιλέξει και να αγοράσει τα αναμνηστικά που τον ενδιαφέρουν. Ο κατάλογος μακρύς, και συνεχώς εμπλουτιζόμενος. «Πρεμιέρα» θα κάνουν σήμερα και τα ημερολόγια για το 2017, δύο τύπων, αναλόγως τη χρήση για την οποία προορίζονται: το ένα, κλασικό, επιτραπέζιο, για το γραφείο και το άλλο πιο… ευέλικτο, τύπου flex, μικρό, για να χωράει σε κάθε τσάντα.

 Στο ηλεκτρονικό πωλητήριο, μπορεί κανείς να δει και να επιλέξει ποια αναμνηστικά θέλει και, με αντικαταβολή, του παραδίνονται με κούριερ σε όποια διεύθυνση δηλώσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!