Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Η ανακοίνωση της εταιρείας για την έκρηξη στα «Everest» της πλ. Βικτωρίας
[Lifo]: Η ανακοίνωση της εταιρείας για την έκρηξη στα «Everest» της πλ. Βικτωρίας

[Lifo]: Η ανακοίνωση της εταιρείας για την έκρηξη στα «Everest» της πλ. Βικτωρίας

Τι αναφέρει για την άτυχη υπάλληλο που εργαζόταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία

Ανακοίνωση για την έκρηξη στο κατάστημα των Everest στη συμβολή των οδών Χέυδεν και 3ης Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Βικτωρίας εξέδωσε η εταιρεία που διαχειρίζεται τη γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για την απώλεια της εργαζόμενης μετά την έκρηξη και δηλώνει ότι «θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Με βαθιά οδύνη στην εταιρία Everfood A.E., διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος everest στην πλατεία Βικτωρίας, βιώνουμε την απώλεια συναδέλφου, μετά από έκρηξη το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών.

Το τραγικό θύμα, η Βασιλική Παραστατίδου, εργάζονταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας.

Η διοίκηση της εταιρίας, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της.

Επίσης η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν.

Η διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!