Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Ανακοίνωση από την βοηθό της (άφαντης) Κιμ Καρντάσιαν
[Lifo]: Ανακοίνωση από την βοηθό της (άφαντης) Κιμ Καρντάσιαν

[Lifo]: Ανακοίνωση από την βοηθό της (άφαντης) Κιμ Καρντάσιαν

Δεν προβλέπεται σύντομα η επιστροφή…

Μοιάζει απίστευτο, αλλά η Κιμ Καρντάσιαν έχει πάνω από δύο εβδομάδες να τροφοδοτήσει τα social media της και να κάνει κάποια δήλωση. Η “ιέρεια” της αυτοπροβολής και των selfie έπεσε θύμα μια μυστηριώδους ληστείας στο Παρίσι και έκτοτε έχει εξαφανιστεί “παγώνοντας” όλες τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Σήμερα υπήρξε η πρώτη σχετική δήλωση από το επαγγελματικό της περιβάλλον. Η βοηθός της Steph Shep, εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα www.kimkardashianwest.com στην οποία αναφέρει πως η αποχή της Κιμ σχετίζεται με την προσπάθειά της να αναρρώσει από το τραυματικό συμβάν στο Παρίσι.

Στο σημείωμα αναφέρεται πως η Καρντάσιαν απέχει προσπαθώντας να συνέλθει και πως αυτός είναι ο λόγος που δεν ανανεώνεται το υλικό στο app και το site. Η βοηθός της δεν διευκρινίζει το πότε θα γίνει η επιστροφή και προαναγγέλλει πως για το επόμενο διάστημα έχουν κληθεί να αναλάβουν τα updates στην ιστοσελίδα και την εφαρμογή της με κάποια αποκλειστικά. Η ανακοίνωση κλείνει ζητώντας κατανόηση και ευχαριστώντας για τη συμπαράσταση.

Για την ώρα πάντως, αν και είναι γνωστό πως οι εισαγγελείς στο Παρίσι έχουν ξεκινήσει έρευνα για να εξιχνιάσουν την κλοπή των κοσμημάτων, δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό εύρημα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!