Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
7 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
4 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: «Η Amazon θα καταρρεύσει»- Ο Μπέζος προειδοποιεί
[Lifo]: «Η Amazon θα καταρρεύσει»- Ο Μπέζος προειδοποιεί

[Lifo]: «Η Amazon θα καταρρεύσει»- Ο Μπέζος προειδοποιεί

Ομιλία του δισεκατομμυριούχου προς τους υπαλλήλους της εταιρίας

Ο Τζεφ Μπέζος προειδοποίησε τους υπαλλήλους της Amazon πως η εταιρία θα καταρρεύσει.

Σε μία ευρεία συνάντηση με τους υπαλλήλους του, ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη έκανε αυτή την απροσδόκητη πρόβλεψη. Η Amazon έχει χρηματιστηριακή αξία λίγο κάτω από το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια και είναι με διαφορά η μεγαλύτερη εταιρία λιανικού εμπορίου του πλανήτη,

Όλα αυτά δεν εμπόδισαν τον Μπέζος να πει πως «η Amazon δεν είναι πολύ μεγάλη για να καταρρεύσει (not too big to fail). Για την ακρίβεια προβλέπω πως κάποια μέρα η Amazon θα καταρρεύσει. Αν μελετήσει κανείς τις μεγάλες εταιρίες, θα δει πως επιζούν για κάτι περισσότερο από 30 χρόνια, όχι για πάνω από 100» είπε ο Μπέζος στο προσωπικό της Amazon, σύμφωνα με το CNBC.

Ο Μπέζος απαντούσε σε ερώτηση για τη Sears, κάποτε τη μεγαλύτερη εταιρία λιανικού εμπορίου στον κόσμο, η οποία τον περασμένο μήνα έκανε αίτηση πτώχευσης. Η κατάρρευση της Sears αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στην αποτυχία της να ανταγωνιστεί την Amazon.

Στη συνέχει ο Μπέζος πρόσθεσε πως «αν αρχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στον εαυτό μας αντί για τους πελάτες μας, αυτό θα είναι η αρχή του τέλους. Πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε αυτή η μέρα να έρθει όσο πιο αργά γίνεται».

Η δήλωση αυτή έρχεται μετά από μια δύσκολη εβδομάδα για την Αmazon.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!