Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Τι αλλάζει από αύριο σε Μετρό και ΗΣΑΠ – Τι θα γίνει με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάρτες
[Lifo]: Τι αλλάζει από αύριο σε Μετρό και ΗΣΑΠ – Τι θα γίνει με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάρτες

[Lifo]: Τι αλλάζει από αύριο σε Μετρό και ΗΣΑΠ – Τι θα γίνει με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάρτες

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα κατά την οποία οι παλιές μηνιαίες κάρτες του Οκτωβρίου θα βρίσκονται σε ισχύ. Είναι επίσης η τελευταία ημέρα που τα παλιά ακυρωτικά μηχανήματα θα βρίσκονται σε λειτουργία.

Από την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, τα παλιά εισιτήρια και κάρτες καταργούνται (με εξαίρεση τις κάρτες μεγάλης διάρκειας που δεν έχουν αντικατασταθεί.)

Υπάρχει ζήτημα με όσους έχουν καταθέσει φάκελο και περιμένουν να τους σταλεί η προσωποποιημένη κάρτα ταχυδρομικά. Η διαδικασία έχει καθυστερήσει και ο ΟΑΣΑ, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν δίνει κάποια επίσημη παράταση, ούτε όμως και επίσημη ενημέρωση.

Ωστόσο, έπειτα από επικοινωνία με τα εκδοτήρια δύο σταθμών του Μετρό, ενημερωθήκαμε ότι όσοι δεν έχουν παραλάβει ακόμη τις προσωποποιημένες κάρτες, θα πρέπει από αύριο να αγοράζουν ηλεκτρικό εισιτήριο μέχρι να τους αποσταλεί η κάρτα.

Αυτό φυσικά αυξάνει την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού αλλά και την οικονομική επιβάρυνση όσων έχουν ζητήσει προσωποποιημένη κάρτα.

Τα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μετρό θα δέχονται φακέλους με δικαιολογητικά για την ταχυδρομική διαδικασία έως τις 30 Νοεμβρίου. Οι προσωποποιημένες Ath.ena Card μπορούν να εκδίδονται στα εκδοτήρια 7 μέρες τη βδομάδα, 365 μέρες το χρόνο.

Τι κάνουμε τα παλιά εισιτήρια

Όσοι επιβάτες έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια παλαιού τύπου, δεν θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν από την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!