Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Το πόρισμα ανατρέπει τα δεδομένα για το θανατηφόρο τροχαίο
[Lifo]: Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Το πόρισμα ανατρέπει τα δεδομένα για το θανατηφόρο τροχαίο

[Lifo]: Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Το πόρισμα ανατρέπει τα δεδομένα για το θανατηφόρο τροχαίο

Πόρισμα-ανατροπή για το θανατηφόρο τροχαίο του Αλέξανδρου Ζαχαριά

Ανατροπή στην υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος όπου έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς , γιος του γνωστού επιχειρηματία της ομώνυμης αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών, έδειξε το πόρισμα του ανεξάρτητου πραγματογνώμονα.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε αναπτύξει το απόγευμα της 23ης Ιουλίου 2019 τρομακτικά μεγάλη ταχύτητα στη λεωφόρο Τραπεζούντος, στον Άγιο Στέφανο, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε ένα δέντρο, στην προσπάθειά του να αποφύγει προπορευόμενο όχημα. Το πόρισμα ωστόσο, το περιεχόμενο του οποίου αποκαλύπτει το «Εθνος της Κυριακής», καταρρίπτει την παραπάνω θεωρία. Ο πραγματογνώμονας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η μοιραία πρόσκρουση του σπορ αυτοκινήτου στο δέντρο έγινε με ταχύτητα 95 χιλιομέτρων την ώρα. Ο 23χρονος δεν φορούσε ζώνη και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, όπως εξηγούν ειδικοί, ο θάνατος μπορεί να μην είχε αποφευχθεί ακόμα κι αν ο Αλέξανδρος φορούσε ζώνη καθώς η δύναμη της επιβράδυνσης ήταν τέτοια που δεν θα μπορούσε να την αντέξει ο ανθρώπινος οργανισμός.

Ο μοιραίος ελιγμός

Ο οδηγός από τα 95 χιλιόμετρα την ώρα με τα οποία έτρεχε ακινητοποιήθηκε (πέρασε δηλαδή στα 0 χιλιόμετρα την ώρα). Ελαφρώς διαφοροποιημένη ήταν η ταχύτητα του σπορ αυτοκινήτου πριν από την πρόσκρουση.

Ο πραγματογνώμονας την υπολόγισε στα 105 χιλιόμετρα την ώρα, λίγα δευτερόλεπτα πριν από την εκτροπή του οχήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!