Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: To αυτοκινητάκι του Μπεν που βρέθηκε λίγο πριν σταματήσουν οι έρευνες στην Κω
[Lifo]: To αυτοκινητάκι του Μπεν που βρέθηκε λίγο πριν σταματήσουν οι έρευνες στην Κω

[Lifo]: To αυτοκινητάκι του Μπεν που βρέθηκε λίγο πριν σταματήσουν οι έρευνες στην Κω

Το σημαντικό εύρημα των ερευνητών που ψάχνουν λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης του μικρού αγοριού

Λίγες μόλις ώρες πριν τερματιστούν οι έρευνες για τη λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του μικρού Μπεν στην Κω, η βρετανική αστυνομία φοβόταν ότι δεν θα βρει καμία ένδειξη ως προς το τι συνέβη στο παιδί.

Αλλά τότε ήρθε η σημαντική εξέλιξη που συνδέεται με το παιδί καθώς στο σημείο των ερευνών βρέθηκε ένα παιχνίδι που οι ερευνητές θεωρούν πως του ανήκει.

Ένα μικρό κίτρινο αυτοκίνητο με το οποίο θεωρείται βέβαιο ότι έπαιζε την ημέρα που εξαφανίστηκε στην Κω ο Μπεν  ανακαλύφθηκε στο χώμα, στο σημείο όπου είχαν πεταχτεί τα μπάζα από τον Ντίνο, τον χειριστή του εκσκαφέα που εμφανίζεται σύμφωνα με τη θεωρία των ερευνητών να έχει σκοτώσει το παιδί.

Η Mirror περιγράφει το πώς η γιαγιά και η μητέρα του Μπεν σχεδόν κατέρρευσαν όταν οι αρχές τους έδειξαν το εύρημα. Το καλοδιατηρημένο κίτρινο μεταλλικό παιχνίδι είχε τον αριθμό 88 στην οροφή και βρέθηκε περίπου μισό μίλι μακριά από την αγροικία όπου έμενε η οικογένεια του Μπεν Το παιχνίδι θα σταλεί μαζί με τα άλλα ευρήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο για εργαστηριακή εξέταση και για να διαπιστωθεί αν έχει ίχνη dna.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!