Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης – Η ανακοίνωση του υπ. Πολιτισμού
[Lifo]: Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης – Η ανακοίνωση του υπ. Πολιτισμού

[Lifo]: Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης – Η ανακοίνωση του υπ. Πολιτισμού

Ανακοινώθηκε από το ΥΠΠΟΑ το νέο Διοικητικό Συμβούλιου του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού το νέο πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης (ΚΩΘ).

Υπενθυμίζεται ότι νέος Διευθυντής του ΚΩΘ ορίστηκε στις 13 Σεπτεμβρίου από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, ο Γεώργιος Εμμανουήλ Λαζαρίδης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, το νέο ΔΣ του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης απαρτίζεται από τους:

Γιώργος Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος. Αποφοίτησε από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και έλαβε το δίπλωμα του με βαθμό «’Αριστα παμψηφεί και διάκριση Α’ Βραβείου». Συνέχισε τις σπουδές του στο Παρίσι με τους Bernard Ringeissen και Jacques Rouvier, αποσπώντας το δίπλωμα του “Excellence” με “Premier Prix” και το δίπλωμα του “Perfectionement” με “Premier Prix de Virtuosite”.

Έχει κερδίσει διακρίσεις όπως Α’ Βραβείο στον 3° Διαγωνισμό Μουσικής Δωματίου της HELEXPO το 1993 και Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου το 1998. Εμφανίσθηκε ως σολίστ, αλλά και με σύνολα μουσικής δωματίου στις Η.Π.Α., Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Συρία και Αίγυπτο.

Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Etsuko Hirose, Gabriel Tacchino, Jerome Rose, Eliso Virsaladze, Idith Zvi, Valerie Aimard και Richard Vieille. Στη Θεσσαλονίκη έχει εμφανιστεί επανειλημμένως στο Μέγαρο Μουσικής, με την Κρατική και την Δημοτική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Φεστιβάλ των Δημητρίων, συμπράττοντας με καλλιτέχνες όπως οι Cyprien Katsaris, το International Wind Quartet και το Enesco Quartet.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!