Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Αυτές είναι οι στολές της Παιδικής Χορωδίας και των ταξιθετών της Λυρικής από τον οίκο Zeus+Δione
[Lifo]: Αυτές είναι οι στολές της Παιδικής Χορωδίας και των ταξιθετών της Λυρικής από τον οίκο Zeus+Δione

[Lifo]: Αυτές είναι οι στολές της Παιδικής Χορωδίας και των ταξιθετών της Λυρικής από τον οίκο Zeus+Δione

Η ξεχωριστή χορηγία προς την Εθνική Λυρική Σκηνή από τον οίκο μόδας που δημιούργησαν η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη και η Μιμίκα Κολοτούρα

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Κουμεντάκη για τη ξεχωριστή χορηγία της εταιρείας Zeus+Δione προς την Εθνική Λυρική Σκηνή σχετικά με τις στολές της Παιδικής Χορωδίας καθώς και αυτές των ταξιθετών της, τα σχέδια είναι έτοιμα. Ο διεθνής οίκος μόδας αποδίδει φόρο τιμής στο λυρικό θέατρο, που φέτος γιορτάζει 80 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας, ετοιμάζοντας μία αποκλειστική collection με στολές που αντικατοπτρίζουν τις δύο θεμελιώδεις αρχές του brand: την κληρονομιά και την καινοτομία. Μετά από έξι μήνες προετοιμασίας, σχεδιασμού κι ανταλλαγής απόψεων, αυτά είναι τα κοστούμια που σχεδίασε η Zeus+Δione αποκλειστικά για την Παιδική Χορωδία και τους/τις ταξιθέτες/ταξιθέτριες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

«Η Zeus+Δione είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί με το φιλόμουσο κοινό της χώρας τη συνεργασία της με την Εθνική Λυρική Σκηνή και τη συμβολή της στην εικόνα του οργανισμού μέσω του σχεδιασμού των νέων στολών της παιδικής χορωδίας και ταξιθεσίας. Με αφορμή την τρίτη καλλιτεχνική περίοδό της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλά και τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυσή της, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανανεώνει την ταυτότητά της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στοχεύοντας στη δημιουργία ενός νέου προφίλ, σε πλήρη σύμπνοια με το καλλιτεχνικό της έργο» αναφέρει η ανακοίνωση του οίκου που δημιούργησαν η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη και η Μιμίκα Κολοτούρα.

«Μια νέα πολύ δημιουργική συνεργασία ξεκινάμε φέτος με τη Zeus+Δione, ένα ιδιαίτερο ελληνικό brand που έχει φθάσει στα πέρατα του κόσμου και το οποίο εμπνέεται από την ελληνική παράδοση, την πολιτιστική κληρονομιά αλλά και την καινοτομία» σχολίασε σχετικά ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ΕΛΣ, Γιώργος Κουμεντάκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!