Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Άδωνις Γεωργιάδης: Απολογήθηκε για το παρελθόν του – «Μέσα μου ποτέ δεν υπήρξα αντισημίτης»
[Lifo]: Άδωνις Γεωργιάδης: Απολογήθηκε για το παρελθόν του – «Μέσα μου ποτέ δεν υπήρξα αντισημίτης»

[Lifo]: Άδωνις Γεωργιάδης: Απολογήθηκε για το παρελθόν του – «Μέσα μου ποτέ δεν υπήρξα αντισημίτης»

Απολογήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης διότι «στο παρελθόν και κυρίως λόγω της προσωπικής μου σχέσης με τον Κώστα Πλεύρη, επέτρεψα να θεωρήσουν πολλοί ότι ανεχόμουν, ή και συμμεριζόμουν αντισημιτικές απόψεις»

Για το παρελθόν του και τις πεποιθήσεις του απολογήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά από τις έντονες επικρίσεις που προκάλεσαν οι αναρτήσεις του και τα σχόλιά του από το Άουσβιτς .

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επισκέφτηκε προ ημερών ως εκπρόσωπος της Ελλάδας τον τόπο του μαρτυρίου αμέτρητων Εβραίων κατά τη διάρκεια της ναζιστικής θηριωδίας στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

«Σήμερα στο Άουσβιτς επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας. Αδύνατον να συλλάβει ο νους το μέγεθος του Εγκλήματος. Κάθε άνθρωπος πρέπει να έρθει εδώ μία τουλάχιστον φορά στην ζωή του. Και τον αντισημιτισμό πρέπει να τον αποκλείσουμε από τις ζωές μας. Ποτέ ξανά!», είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με πολλούς να τον καταγγέλλουν για «υποκρισία» και «πολιτική σκοπιμότητα» – δεδομένου του ότι στο παρελθόν διαφήμιζε από το κανάλι του ένα αντισημιτικό βιβλίο του Πλεύρη – ο ίδιος κάνει λόγο για δική του «απαράδεκτη συμπεριφορά».

«Έχω πολλές φορές δημοσίως απολογηθεί διότι στο παρελθόν και κυρίως λόγω της προσωπικής μου σχέσης με τον Κώστα Πλεύρη, επέτρεψα να θεωρήσουν πολλοί ότι ανεχόμουν, ή και συμμεριζόμουν αντισημιτικές απόψεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!