Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 0 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Ladylike]: Αν είσαι από τους ανθρώπους που πάντα αργούν ακολουθούν 10 απλά και ανώδυνα μαθήματα συνέπειας
[Ladylike]: Αν είσαι από τους ανθρώπους που πάντα αργούν ακολουθούν 10 απλά και ανώδυνα μαθήματα συνέπειας

[Ladylike]: Αν είσαι από τους ανθρώπους που πάντα αργούν ακολουθούν 10 απλά και ανώδυνα μαθήματα συνέπειας

Ένα άρθρο αφιερωμένο σε εσένα που δεν είσαι ποτέ στην ώρα σου.

Μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες που έχω καταβάλει στη ζωή μου προκειμένου να γίνω συνεπής, τείνω να πιστέψω ότι η συνέπεια δεν είναι επίκτητο χαρακτηριστικό , αλλά έμφυτο. Με πολύ απλά λόγια, κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με αυτό και κάποιοι όχι.

Οκ, πέρα από την πλάκα, όλοι έχουν έναν φίλο που πρέπει να του πουν μισή ώρα νωρίτερα από την πραγματική ώρα του ραντεβού προκειμένου να εμφανιστεί στην ώρα του. Αν είσαι εσύ αυτός ο φίλος (ή φίλη τέλος πάντων), είσαι στο σωστό μέρος.

Θέλεις που υπερεκτιμάς το χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου; Θέλεις που πιστεύεις ότι οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να σε περιμένουν και οι άλλοι θα αργήσουν; Θέλεις που όντως δεν έχεις χρόνο και κάνεις το ένα μετά το άλλο με την ψυχή στο στόμα; Θέλεις που απλά δε νιώθεις; Αργείς (ναι, και τα δέκα λεπτά καθυστέρηση, πάλι είναι καθυστέρηση) με αποτέλεσμα να εμφανίζεσαι πάντα με αυτό το «αχ μη με μαλώσεις» ύφος και να ξεκινάς τα νάζια και τις θεόρατα ψεύτικες δικαιολογίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LADYLIKE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!