Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 8 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Ladylike]: 5 τρόποι να απολαύσεις τη σοκολάτα χωρίς ενοχές
[Ladylike]: 5 τρόποι να απολαύσεις τη σοκολάτα χωρίς ενοχές

[Ladylike]: 5 τρόποι να απολαύσεις τη σοκολάτα χωρίς ενοχές

Η γευστική απόλαυση που από εχθρός, γίνεται σύμμαχος.

Το καλοκαίρι έχει χιλιάδες λόγους για να το αγαπάμε, αλλά και έναν για να το αντιπαθούμε: αποφεύγουμε αγαπημένες τροφές, όπως η σοκολάτα, που έχουμε κατηγοριοποιήσει (και κατηγορήσει) στο μυαλό μας ως παχυντικές. Στην πραγματικότητα όμως η σοκολάτα μπορεί να αποτελεί ένα άκρως υγιεινό σνακ, αρκεί να την καταναλώνεις με τον σωστό τρόπο!

Της Μαρίνας Καρπόζηλου

1) Η σοκολάτα δεν θα έπρεπε να σου δημιουργεί ενοχές, καθώς πέρα από την πολλαπλή απόλαυση στους γευστικούς μας κάλυκες μας προσφέρει και ενέργεια, ευεξία, τόνωση και πνευματική διαύγεια. Πρόκειται για ένα άκρως θρεπτικό και φυσικό προϊόν, που πέρα από την κλασσική μορφή του το συναντάς και στην dark εκδοχή του, κοινώς ως μαύρη σοκολάτα! Κοινό μυστικό και παράπονο των καταναλωτών ήταν το ότι ήθελαν στα δημητριακά τους ακόμα περισσότερες νιφάδες σοκολάτας, αίτημα που επιτέλους ικανοποιήθηκε καθώς και τα δημητριακά FITNESS® CHOCOLATE και FITNESS® DARK CHOCOLATE ανανεώνονται με 25% περισσότερες νιφάδες σοκολάτας! Κοινώς, ίδια γεύση, ίδιες θερμίδες και μεγαλύτερη απόλαυση!

 

2) «Παντρεύοντας» τη σοκολάτα με συνδυασμούς γεύσης και ενέργειας όχι μόνο δεν θα έπρεπε να έχεις ενοχές, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LADYLIKE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!