Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Ζουράρις: Ας μου κάνουν πρόταση μομφής, θα τους πολτοποιήσω
[KoolNews]: Ζουράρις: Ας μου κάνουν πρόταση μομφής, θα τους πολτοποιήσω

[KoolNews]: Ζουράρις: Ας μου κάνουν πρόταση μομφής, θα τους πολτοποιήσω

Επίθεση στο Ποτάμι με αφορμή την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη για πρόταση μομφής εναντίον του εξαπέλυσε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις. Η κόντρα ξεκίνησε από τον χαρακτηρισμό «μαλ…ες» που είχε απευθύνει ο κ. Ζουράρις προς όσους χαρακτηρίζουν δικτάτορα τον Φιντέλ Κάστρο. 

Ακολούθησε η αντίδραση στο Facebook του συνταγματολόγου Σταύρου Τσακυράκη, ο οποίος χαρακτηρίζοντας ως προκλητικά χυδαίο το σχόλιο του υφυπυργού ζήτησε από την ακαδημαϊκή κοινότητα να αξιώσει την άμεση παύση του και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να απευθύνουν μομφή έναντι «του τσαρλατάνου διανοούμενου» όπως τον περιέγραψε.

Την πρόταση Τσακυράκη υιοθέτησε αμέσως ο επικεφαλής του Ποταμιου, ο οποίος έχει και «προηγούμενα» με τον κ. Ζουράρι, καθώς, όταν ο τελευταίος ανέλαβε τα υπουργικά καθήκοντά του και υποστήριξε ότι «η χώρα τελεί υπό κατοχή», ο επικεφαλής του Ποταμιού σχολίασε απαξιωτικά ότι «αν ισχύει η δήλωση Ζουράρι, θα πρέπει να μας εξηγήσει γιατί δέχθηκε να γίνει δωσίλογος».

Ο υφυπουργός παιδείας πέρασε σήμερα στην αντεπίθεση, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Υποστήριξε ότι η πρόταση Θεοδωράκη για πρόταση μομφής γίνεται επειδή «στον κόσμο αυτά αρέσουν», αλλά σε μία συζήτηση στη Βουλή «θα τους πολτοποιήσω».

«Αν θέλει ο κ. Θεοδωράκης πρόταση μομφής κατά του προσώπου μου, ας το κάνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!