Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [KoolNews]: «Βοήθεια, βοηθήστε μας» – Οι τελευταίες στιγμές του μοιραίου αεροπλάνου που συνετρίβη στην Κολομβία (pics-vid)
[KoolNews]: «Βοήθεια, βοηθήστε μας» – Οι τελευταίες στιγμές του μοιραίου αεροπλάνου που συνετρίβη στην Κολομβία (pics-vid)

[KoolNews]: «Βοήθεια, βοηθήστε μας» – Οι τελευταίες στιγμές του μοιραίου αεροπλάνου που συνετρίβη στην Κολομβία (pics-vid)

Ο δραματικός διάλογος που είχε ο πιλότος της μοιραίας πτήσης με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου, λίγο πριν συντριβεί στην Κολομβία και παρασύρει 71 επιβάτες στον θάνατο ήρθε στη δημοσιότητα.

Ο πιλότος του αεροσκάφους της LAMIA που συνετρίβη στην Κολομβία προειδοποίησε μέσω του ασυρμάτου ότι τα καύσιμα εξαντλούνταν και ότι το αεροπλάνο βρισκόταν σε έκτακτη ανάγκη.

Πιλότος άλλου αεροσκάφους, το οποίο πετούσε κάτω από το μοιραίο αεροπλάνο, άκουγε στον ασύρματο τον τελευταίο διάλογο που είχε ο πιλότος της Lamia με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Χοσέ Μαρία Κόρντοβα, κοντά στο Μεντεγίν, όπου επρόκειτο να προσγειωθεί η μοιραία πτήση.

«Κατεβαίνουμε, κατεβαίνουμε, έχουμε πρόβλημα με τα καύσιμα» ακούστηκε να αναφέρει ο πιλότος της μοιραίας πτήσης καθώς πραγματοποιούσε ταχεία κάθοδο.

«Ζητούμε προτεραιότητα για να προσεγγίσουμε την πίστα προσγείωσης, ζητούμε προτεραιότητα να συνεχίσουμε στη θέση.»

Εκείνη τη στιγμή, η γυναίκα ελεγκτής στον πύργο ελέγχου απάντησε στο αεροσκάφος της Lamia: «Συνεχίστε και αναφέρετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε». Σύμφωνα με τη μαρτυρία του πιλότου, το μοιραίο πλήρωμα απάντησε ότι έχουν γενικό «μπλακ άουτ» στα ηλεκτρικά τους συστήματα.

«Τώρα έχουμε γενικό πρόβλημα στα ηλεκτρικό. Έχουμε πρόβλημα σε όλα τα ηλεκτρικά συστήματα. Δεν έχω επαφή με το ραντάρ τώρα, δεν έχω επαφή με το ραντάρ. Βοηθήστε μας! Βοηθήστε μας!», συνέχισε να μεταφέρει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!