Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
16 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Βίτσας: O σεβασμός στο Διεθνές Δίκαιο αποτελεί την ασφαλέστερη οδο για την ειρήνη
[KoolNews]: Βίτσας: O σεβασμός στο Διεθνές Δίκαιο αποτελεί την ασφαλέστερη οδο για την ειρήνη

[KoolNews]: Βίτσας: O σεβασμός στο Διεθνές Δίκαιο αποτελεί την ασφαλέστερη οδο για την ειρήνη

«Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε ότι η συνεργασία και ο σεβασμός στο Διεθνές Δίκαιο, αποτελούν τις ασφαλέστερες οδούς για την ειρήνη και την ευημερία», επισήμανε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας στο χαιρετισμό του, στη διάρκεια των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο συμμαχικό νεκροταφείο Μούδρου στη Λήμνο, με αφορμή την συμπλήρωση 102 χρόνων από την εκστρατεία της Καλλίπολης.

«Επιβεβαιώθηκε – συνέχισε ο κ. Βίτσας – πως ο πόλεμος είναι η χειρότερη σκέψη που έχει κάνει ο άνθρωπος, είναι το χειρότερο μέσον για να λύνει διαφορές». Η θυσία των εκατοντάδων χιλιάδων νέων ανθρώπων, «που έδωσαν τη ζωή τους, ξεκινώντας ορισμένοι απ’ αυτούς, από τα πέρατα της γης για χάρη της ελευθερίας, αποτελεί παρακαταθήκη και για όλους τους ελεύθερους ανθρώπους του κόσμου. Μια παρακαταθήκη που επιβάλλει να αγωνιστούμε ενάντια σε κάθε είδους πόλεμο, ενάντια σε κάθε βίαιο καθεστώς και στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», παρατήρησε.

«Κρατάμε νωπή την ιστορική μας μνήμη, όχι μόνο για να θυμίζει τη σπουδαιότητα του ύψιστου αγαθού της λευτεριάς αλλά και για να θυμίζει πως έχουμε ένα χρέος απέναντι στους προγόνους μας, αλλά και ένα χρέος απέναντι στις γενιές που έρχονται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!