Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [KoolNews]: Την τρίτη η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[KoolNews]: Την τρίτη η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[KoolNews]: Την τρίτη η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Για την Τρίτη το απόγευμα ορίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η τρίτη και σημαντική διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, κεκλεισμένων των θυρών, για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ συνεχίζεται η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, που προσδιορίστηκαν να συζητηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Πάντως, η διάσκεψη της προηγούμενης Παρασκευής, πλέον του ότι διακόπηκε το πρωί μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, διακόπηκε το μεσημέρι της ίδιας μέρας, λίγο πριν κλείσει ο πρώτος και βασικός κύκλος των νομικών ζητημάτων και προχωρήσουν οι 31 δικαστές σε ψηφοφορία.

Δηλαδή, δεν ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των διασκέψεων, καθώς συνεχώς ετίθεντο νέα παράπλευρα νομικά ζητήματα. Έτσι, δεν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί του παραδεκτού, του βασίμου και του εννόμου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών.

Πάντως, εάν η ψηφοφορία ξεπεράσει το σκόπελο των τριών σημείων, όπως έλεγαν νομικοί, μετά η όλη διαδικασία είναι ένας… μοναχικός περίπατος. Και αυτό γιατί η μη συγκρότηση του ΕΣΡ και η μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων του στον υπουργό Επικρατείας δεν μπορεί να ξεπεραστεί, με αποτέλεσμα ο νόμος 4339/2015, με τον οποίο παρακάμφθηκε το ΕΣΡ για την διαδικασία χορήγησης των τηλεοπτικών σταθμών, να κριθεί αντισυνταγματικός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!