Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Η ΝΔ σε θέση μάχης για ΣτΕ και ΕΣΡ- Οι επαφές Μητσοτάκη στο Μααστριχτ
[KoolNews]: Η ΝΔ σε θέση μάχης για ΣτΕ και ΕΣΡ- Οι επαφές Μητσοτάκη στο Μααστριχτ

[KoolNews]: Η ΝΔ σε θέση μάχης για ΣτΕ και ΕΣΡ- Οι επαφές Μητσοτάκη στο Μααστριχτ

Θέση μάχης παίρνει η ΝΔ για θεσμικά ζητήματα. Ικανοποίηση στην Πειραιώς για την απόφαση του ΣτΕ, ετοιμότητα για τη μάχη του ΕΣΡ. Οι επαφές Μητσοτάκη στο Μάαστριχτ και τι μέλλει γενέσθαι με τον Ιάσωνα Φωτήλα.

Θέση μάχης παίρνει η ΝΔ για τα θεσμικά ζητήματα, με δεδομένη και τη χθεσινή απόφαση του ΣτΕ να κρίνει ως παραδεκτές τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών εναντίον του νόμου Παππά, ενώ σήμερα το μεσημέρι αναμένεται η Διάσκεψη των Προέδρων στη Βουλή αναφορικά με τη συγκρότηση του ΕΣΡ, κάτι που όμως κε τα παρόντα δεδομένα δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό. Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να βρεθεί στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ στο Μάαστριχτ, με τις επαφές του να οριστικοποιούνται εντός της μέρας.

Του Γιώργου Ευγενίδη

Η απόφαση του ΣτΕ να κρίνει παραδεκτές τις προσφυγές των καναλιών και να οδηγήσει σε εξέτασή τους επί της ουσίας, προκάλεσε αν μη τι άλλο ικανοποίηση στη ΝΔ, η οποία όλο το προηγούμενο δίαστημα επιχειρηματολογούσε υπέρ της αντισυνταματικότητας του νόμου, ενώ σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη εξέφραζαν ανησυχίες και για τη συνεδρίαση, όπου θα κρινόταν το παραδεκτό των προσφυγών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!