Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
33 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
34 °C 8 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Θεοδωράκης: Οι Έλληνες μπορούν να περάσουν στην αντεπίθεση
[KoolNews]: Θεοδωράκης: Οι Έλληνες μπορούν να περάσουν στην αντεπίθεση

[KoolNews]: Θεοδωράκης: Οι Έλληνες μπορούν να περάσουν στην αντεπίθεση

«Οι Έλληνες μπορούν να περάσουν στην αντεπίθεση. Μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος αρκεί να έχουμε μια στιβαρή ηγεσία, μια ηγεσία ανθρώπων που πιστεύουν στη λογική, στην προοδευτική πολιτική, στις ευρωπαϊκές αξίες και στη δύναμη της Ελλάδας. Δυστυχώς, αυτά τα προσόντα δεν τα διαθέτουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ». Τα παραπάνω ανέφερε σε δήλωση του σήμερα από το Ηράκλειο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, όπου παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό σε ημερίδα του κόμματος του για τον ιατρικό τουρισμό.

Ο κ. Θεοδωράκης στη δήλωσή του ακόμη επισήμανε: «Θα πρέπει να είμαστε λοιπόν συνεχώς έτοιμοι και σε επαγρύπνηση, να κάνουμε σωστές προτάσεις, να διορθώνουμε ό,τι μπορούμε για τη μεγάλη μας κοινή υπόθεση, που είναι η ανάπτυξη και η δικαιοσύνη στη χώρα μας».

Ακόμη είπε ότι τα μέτρα που οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχώς φέρνουν και ψηφίζουν στη Βουλή δεν θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο. «Από το αδιέξοδο θα βγούμε αν υπάρχει μια συνετή κίνηση προς τα μπρος, χωρίς να κοιτάμε προς το παρελθόν και χωρίς να μένουμε στάσιμοι στο παρόν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι σημαντικό θέμα το χρέος και θα πρέπει η Ελλάδα να είναι έτοιμη για τη μεγάλη στιγμή της διαπραγμάτευσης» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης στη συνέχεια απαντώντας σε σχετική ερώτηση και πρόσθεσε:

«Τα χρέη απασχολούν πολλές χώρες της Ευρωζώνης, ακόμη και χώρες του πυρήνα της Ευρώπης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!