Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [KoolNews]: Τα τελευταία λόγια του πιλότου πριν τη συντριβή!
[KoolNews]: Τα τελευταία λόγια του πιλότου πριν τη συντριβή!

[KoolNews]: Τα τελευταία λόγια του πιλότου πριν τη συντριβή!

Λεπτομέρειες που συγκλονίζουν για τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκαλύπτουν τοπικά μέσα ο κυβερνήτης του αεροσκάφους της Lamia επικοινώνησε με τον Πύργο Ελέγχου και ενημέρωσε ότι είχε πρόβλημα με τα καύσιμα και ζήτησε να του δοθεί προτεραιότητα για προσγείωση.

Εκείνη την ώρα, το αεροπλάνο RJ85 πετούσε πάνω από εκείνο της Avianca. Ο Πύργος Ελέγχου του απάντησε ότι δεν μπορούσε να του δώσει προτεραιότητα γιατί υπήρχε ένα άλλο αεροπλάνο, της εταιρίας Viva Colombia, που προηγούνταν και είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου. Στην πρώτη αυτή επικοινωνία, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πιλότος της Avianca, ο κυβερνήτης του μοιραίου αεροπλάνου δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου. «Πλησιάζουμε, πλησιάζουμε, έχουμε πρόβλημα με τα καύσιμα» του είπε.

Ακολούθησε δεύτερη επικοινωνία του με τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου στο Ρίο Νέγρο. «Όταν το αεροπλάνο άρχισε να χάνει ύψος, τότε εξέπεμψε σήμα κινδύνου» υποστήριξε ο πιλότος της Avianca, που ισχυρίζεται επίσης πως είδε τα φώτα του αεροπλάνου της Lamia να σβήνουν.

Αφού στη δεύτερη επικοινωνία εξέπεμψε sos, ο Πύργος Ελέγχου ενημέρωσε τον κυβερνήτη πως θα μπορούσε να προσγειωθεί στην πίστα 01 και ζήτησε να αναφέρει το πρόβλημα που έχει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!