Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Σόιμπλε σε Τσακαλώτο: Αν δεν εφαρμόσετε τα συμφωνηθέντα θα έρθουν και νέα μέτρα
[KoolNews]: Σόιμπλε σε Τσακαλώτο: Αν δεν εφαρμόσετε τα συμφωνηθέντα θα έρθουν και νέα μέτρα

[KoolNews]: Σόιμπλε σε Τσακαλώτο: Αν δεν εφαρμόσετε τα συμφωνηθέντα θα έρθουν και νέα μέτρα

Νέο μήνυμα στην Αθήνα ότι δεν θα πρέπει να πιστέψει ότι μπορεί να σταματήσει τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις στέλνει με συνέντευξή του στην εφημερίδα Genaral Anzeiger της Βόννης ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Ας πάρουμε ως παράδειγμα την ανάπτυξη στην Ισπανία. Η Ιταλία θα έχει θετική εξέλιξη στην οικονομία. Οι ‘Ελληνες κάνουν, επίσης, πρόοδο, δεν θα πρέπει όμως να πιστέψουν ότι μπορούν να σταματήσουν τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Σόιμπλέ.

Όσον αφορά την άρνηση του ΔΝΤ να συνεχίσει να συμμετέχει στο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας, ο κ. Σόιμπλε σημειώνει ότι «πρόκειται για παρεξήγηση» και ότι δεν προτίθεται καθόλου να συγκρουσθεί με το Ταμείο. «Το ΔΝΤ αμφιβάλλει -και αυτό δεν είναι νέο- ότι η Ελλάδα θα εφαρμόσει, αυτά για τα οποία έχει δεσμευτεί και ότι αυτό αρκεί ώστε να βαδίσει η χώρα προς ένα διαρκές μονοπάτι ανάπτυξης. Οι ‘Ελληνες αντίθετα επαναλαμβάνουν: θα τα καταφέρουμε. Γι’ αυτό και την άνοιξη συμφωνήσαμε, η Αθήνα να λάβει πρόσθετα μέτρα, εάν επαληθευτεί η απαισιοδοξία του ΔΝΤ. Αυτό, το υπενθύμισα ξανά στον Έλληνα ομόλογό μου στο Eurogroup της Δευτέρας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!