Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [KoolNews]: Σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις θέλει ο Φιγιόν: Το κράτος δεν έχει δουλειά στις επιχειρήσεις
[KoolNews]: Σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις θέλει ο Φιγιόν: Το κράτος δεν έχει δουλειά στις επιχειρήσεις

[KoolNews]: Σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις θέλει ο Φιγιόν: Το κράτος δεν έχει δουλειά στις επιχειρήσεις

Ο υποψήφιος της Δεξιάς για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, Φρανσουά Φιγιόν, δήλωσε ότι το κράτος πρέπει να πάρει πίσω τα κεφάλαια που μένουν ακίνητα σε επιχειρήσεις όπου έχει μετοχές, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία Renault.

Ο Φρανσουά Φιγιόν δήλωσε ότι θα ληφθούν τα μέτρα που θα αφορούν επιχειρήσεις όπου «δεν χρησιμεύει απολύτως τίποτα στο κράτος» να διατηρεί συμμετοχή σε εταιρείες. Μιλώντας σε συνάντηση με τον δήμαρχο και τους συμβούλους στην περιοχή Σαρτ της Γαλλίας είπε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να ξαναδούμε αυτή τη διαδικασία, πρέπει να πάρουμε πίσω αυτά τα χρήματα που επενδύουμε στις υποδομές».

Απαντώντας στα αιτήματα των δημοτικών συμβούλων ο κ. Φιγιόν απάντησε:

«Μπορούμε να κάνουμε πολλές οικονομίες, καταρχήν από τις θέσεις στο δημόσιο και να επενδύσουμε μαζικά στις τεχνολογίες, στους νέους τρόπους εργασίας. Αυτό κάνουν οι επιχειρήσεις και αυτό είναι κάτι που δυσκολεύεται να κάνει το κράτος και οι δημόσιες υπηρεσίες», δήλωσε ο υποψήφιος, πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας και πρώην υπουργός Τηλεπικοινωνιών.

«Αν κερδίσω τις προεδρικές εκλογές, θέλω να περάσω ένα πενταετές συμβόλαιο με την τοπική αυτοδιοίκηση. Πρέπει να γίνουν οικονομίες, πρέπει να μειωθεί η γραφειοκρατία και οι αβάσταχτοι τοπικοί φόροι. Πρέπει να απελευθερώσουμε την διαχείριση του προσωπικού και να απελευθερώσουμε την οργάνωση των Δήμων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!