Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Τα πρώτα ονόματα του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ – Έκπληξη ο γιός του Γιάννου Παπαντωνίου
[KoolNews]: Τα πρώτα ονόματα του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ – Έκπληξη ο γιός του Γιάννου Παπαντωνίου

[KoolNews]: Τα πρώτα ονόματα του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ – Έκπληξη ο γιός του Γιάννου Παπαντωνίου

Πρόσωπα άγνωστα στο ευρύ κοινό, πλην όμως επιτυχημένα στον τομέα δραστηριοποίησής τους περιλαμβάνονται στα πρώτα ονόματα που προκύπτουν από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ, το οποίο είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ υπεύθυνη για το «τρέξιμό» του είναι η διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της ΝΔ Ρεβέκκα Πιτσίκα.

Του Γιώργου Ευγενίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχικές αιτήσεις έφτασαν περίπου τις 1300, με 400 άτομα να περνούν στο επόμενο στάδιο της συνέντευξης. Από εκεί και πέρα και με βάση τα αποτελέσματα αυτών των συνεντεύξεων που, μεταξύ άλλων διενήργησαν και κεντρικά στελέχη της ΝΔ, αποκρυσταλλώνεται σταδιακά η πρώτη λίστα ανθρώπων που επελέγησαν. Είναι σαφές, πάντως, πως η ανάδειξη μέσω του Μητρώου Στελεχών δεν είναι νομοτελειακό πως οδηγεί και σε θέση στο ψηφοδέλτιο, μιας και αρκετά από αυτά τα στελέχη θα μπορούσαν να προσφέρουν από κάποια θέση στην κρατική μηχανή, σε περίπτωση που η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου.

Αν, πάντως, στο Μητρώο υπάρχει μια μικρή έκπληξη, αυτή είναι ο γιος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, Νικήτας, ο οποίος πέρασε από τη διαδικασία έως την τελική φάση. Ο Νικήτας Παπαντωνίου σπούδασε Φυσική στο ΕΚΠΑ, συνέχισε με εφαρμοσμένα μαθηματικά στο ΕΜΠ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα πανεπιστήμια του Λέστερ και του Ντέρμπι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!