Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Ποτάμι: Διαγραφές, Σαίξπηρ και τα σενάρια της επόμενης μέρας…
[KoolNews]: Ποτάμι: Διαγραφές, Σαίξπηρ και τα σενάρια της επόμενης μέρας…

[KoolNews]: Ποτάμι: Διαγραφές, Σαίξπηρ και τα σενάρια της επόμενης μέρας…

Μετά την επεισοδιακή διαγραφή Φωτήλα, και την ανταλλαγή ανακοινώσεων, στο Ποτάμι σκέφτονται πλέον τη στρατηγική της επόμενης μέρας, σε ένα πολιτικό μέλλον που δεν διαγράφεται ευοίωνο..

Ρεπορτάζ: Αλέξης Μαυραγάννης

«Κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας» κατέληγε η ανακοίνωση του γραμματέα Οργανωτικού Παναγιώτη Αβραμίδη που απευθυνόταν στον Ιάσωνα Φωτήλα. Η επίκληση της Σαιξπηρικής έκφρασης γινόταν αφού, όπως υποστήριζε ο γραμματέας του κόμματος, «ένας βουλευτής μέλος μάλιστα του Πολιτικού Συμβουλίου την μια μέρα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υποστηρίζει ότι το Κίνημα πρέπει να βαδίσει ενωμένο χωρίς διαφοροποιήσεις και την άλλη μέρα αφού πρώτα συναντά συγκεκριμένα στελέχη της ΝΔ, δηλώνει ότι “σκέφτομαι να πάω στην ΝΔ”».

Ο βουλευτής είχε πρώτα πάρει σβάρνα τα ραδιόφωνα, εξηγώντας γιατί κατά τη γνώμη του το Ποτάμι θα πρέπει να επιδιώξει συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, αφού είναι πρόδηλο ότι μόνο του δεν θα καταφέρει να μπει στη βουλή. Κι ενώ ο ίδιος αρνιόταν ότι έχει δεχτεί προτάσεις συνεργασίας από τη Νέα Δημοκρατία, οι ανακοινώσεις του κόμματος έδειχναν υπόγειες συζητήσεις και ζυμώσεις του βουλευτή Αχαϊας με γαλάζια στελέχη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!