Σάββατο, 27 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [KoolNews]: Πιο φθηνή γίνεται η πρόσβαση στην ιδιωτική υγεία
[KoolNews]: Πιο φθηνή γίνεται η πρόσβαση στην ιδιωτική υγεία

[KoolNews]: Πιο φθηνή γίνεται η πρόσβαση στην ιδιωτική υγεία

Το κενό που αφήνει το προβληματικό Εθνικό Σύστημα Υγείας σπεύδουν να καλύψουν οι ασφαλιστικές αλλά και οι ιδιωτικές κλινικές της χώρας. Με τις ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία να αυξάνονται και τους ανασφάλιστους πολίτες να πληθαίνουν, τα τελευταία χρόνια κάνουν την εμφάνιση τους νέα προγράμματα τα οποία παρέχουν οικονομική πρόσβαση σε ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας.

Σύμφωνα με το insider.gr στο κομμάτι της υγείας πολύ δραστήριες είναι οι ασφαλιστικές που βγάζουν προϊόντα με οικονομικά ασφάλιστρα αφού όπως λένε τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς: «Ιδιωτική ασφάλιση χρειάζονται οι οικονομικά αδύναμοι και όχι οι εύποροι που μπορούν να καλύψουν μόνοι τους το κόστος ενός τυχαίου γεγονότος ή μια νοσηλείας». Για αυτό για παράδειγμα βγάζουν ασφαλιστικά προϊόντα σε συνεργασία μόνο με συγκεκριμένα ιδιωτικά νοσοκομεία, τα οποία προσφέρονται με χαμηλά ασφάλιστρα. 

Πέρα από τα κλασσικά ασφαλιστικά προγράμματα τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους και οι διάφορες «κάρτες υγείας». Πρόκειται για συνδρομητικές μη-ασφαλιστικές υπηρεσίες που αφορούν την πρωτοβάθμια υγεία και προσφέρουν κάθε χρόνο κάποιες δωρεάν ή πιο φθηνές διαγωνιστικές εξετάσεις σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα καθώς και επισκέψεις σε ιδιώτες γιατρούς.

Η τελευταία πρωτοβουλία έρχεται από τις ίδιες τις ιδιωτικές κλινικές που αποφάσισαν να βγάλουν να προσφέρουν ένα πακέτο παροχής υπηρεσιών υγείας σε προνομιακές τιμές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!