Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Το ΠΑΣΟΚ μιλά για σκάνδαλο στα ΕΛΤΑ – Έχασαν τον διαγωνισμό για τα νέα διαβατήρια
[KoolNews]: Το ΠΑΣΟΚ μιλά για σκάνδαλο στα ΕΛΤΑ – Έχασαν τον διαγωνισμό για τα νέα διαβατήρια

[KoolNews]: Το ΠΑΣΟΚ μιλά για σκάνδαλο στα ΕΛΤΑ – Έχασαν τον διαγωνισμό για τα νέα διαβατήρια

Αιχμές για ανικανότητα και ευθύνες του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, για την απόρριψη των ΕΛΤΑ από τον διαγωνισμό που αφορά την έκδοση των νέων διαβατηρίων, καταλογίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.

Σε δήλωσή του, ο κ. Μανιάτης διερωτάται αν πρόκειται για «σκάνδαλο ή εξευτελισμό χωρίς τελειωμό». Όπως αναφέρει, οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ καταγγέλλουν ότι «η διορισμένη Διοίκηση του κ. Σπίρτζη στον διαγωνισμό για τα διαβατήρια της ελληνικής αστυνομίας ύψους 10,8 εκατ. ευρώ έστειλε τα δικαιολογητικά για τον αντίστοιχο διαγωνισμό του ΕΟΠΥΥ, με αποτέλεσμα τα ΕΛΤΑ να αποκλειστούν από την αρχή για τυπικούς λόγους». Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες «είχε προηγηθεί ίδιο “λάθος” για τον διαγωνισμό της ΕΥΔΑΠ, ύψους 10 εκατ. ευρώ».

Ο Γ. Μανιάτης υπογραμμίζει πως «επειδή οι “συμπτώσεις” ανικανότητας οδηγούν στη βεβαιότητα σκανδάλου και σκοπιμότητας, ο εποπτεύων υπουργός κ. Σπίρτζης οφείλει άμεσα να ζητήσει από την ελληνική Δικαιοσύνη να παρέμβει, προκειμένου να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον, διαφορετικά θα είναι συνένοχος ενός κραυγαλέου οικονομικού σκανδάλου του χώρου ευθύνης του».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!