Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [KoolNews]: Η LG παρουσίασε στην Europe Innofest 2017 τις νέες ηλεκτρικές σκούπες CordZero™ (pics)
[KoolNews]: Η LG παρουσίασε στην Europe Innofest 2017 τις νέες ηλεκτρικές σκούπες CordZero™ (pics)

[KoolNews]: Η LG παρουσίασε στην Europe Innofest 2017 τις νέες ηλεκτρικές σκούπες CordZero™ (pics)

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε στην LG Europe Innofest 2017 η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη, μία νέα γενιά της CordZero™ ηλεκτρικής σκούπας, που συνοδεύεται από το βελτιωμένο CordZero™ Handstick και CordZero™ Canister. Οι νέες ηλεκτρικές σκούπες CordZero™ επιτρέπουν στους χρήστες να απολαύσουν ένα υψηλότερο επίπεδο καθαρισμού με τη χρήση της τεχνολογίας AERO SCIENCE της LG. Την ίδια στιγμή, η HOM-ΒΟΤ ρομποτική ηλεκτρική σκούπα παρέχει στους χρήστες πιο αποτελεσματικές, βολικές επιλογές καθαρισμού.

LG CordZero™ Handstick: Μέγιστη απορρόφηση και εργονομικός σχεδιασμός

Η νέα CordZero Handstick προσφέρει κορυφαίας τάξεως ισχύ χάρη στο Smart Inverter Motor™ που περιστρέφεται 16 φορές ταχύτερα από ό,τι μια μηχανή αεροπλάνου , επιτρέποντας στον 3D turbo ανεμιστήρα να δημιουργήσει ισχυρή ροή αέρα. Το Smart Inverter Motor™, το οποίο διαθέτει 10-ετή εγγύηση, προσφέρει ανώτερη απόδοση και αντοχή σε πρακτικό μέγεθος, με παροχή ρεύματος απευθείας στην ηλεκτρική κεφαλή μέσω του Power Drive Nozzle™. Επιπλέον, το Axial Turbo Cyclone™ που παράγεται από το Smart Inverter Motor™ δημιουργεί ισχυρή απορρόφηση που συλλέγει τη σκόνη πιο αποτελεσματικά.

Το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος σε πέντε βήματα χρησιμοποιεί HEPA 13 φίλτρο για την εξάλειψη της σκόνης, η οποία με μία συμβατική σκούπα απλά θα μεταφερόταν στην ατμόσφαιρα του σπιτιού κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!