Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [KoolNews]: Όταν ο πόλεμος σκοτώνει και το χαμόγελο – Πέθανε ο 24χρονος Κλόουν του Χαλεπιού
[KoolNews]: Όταν ο πόλεμος σκοτώνει και το χαμόγελο – Πέθανε ο 24χρονος Κλόουν του Χαλεπιού

[KoolNews]: Όταν ο πόλεμος σκοτώνει και το χαμόγελο – Πέθανε ο 24χρονος Κλόουν του Χαλεπιού

Οι γονείς του είχαν από καιρό εγκαταλείψει το Χαλέπι. Ο ίδιος όμως παρέμενε, θέλοντας να βοηθήσει, με το δικό του τρόπο, τα παιδιά που υπέφεραν από τις συνέπειες του πολέμου.

Ο Σύρος που εργαζόταν ως κλόουν και παρηγορούσε τα τραυματισμένα παιδιά στις ανταρτοκρατούμενες συνοικίες του ανατολικού Χαλεπιού, σκοτώθηκε τλεικά σε αεροπορική επιδρομή την Τρίτη.

Ο Άνας αλ Μπάσα, 24 ετών, που ήταν διευθυντής της ομάδας Space of Hope, σκοτώθηκε στη συνοικία Μάσχαντ, όπως μετέδωσε το Asoociated Press.

«Ζούσε για να κάνει τα παιδιά να γελάνε, να τα κάνει χαρούμενα στο πιο σκοτεινό, επικίνδυνο μέρος», έγραψε ο αδελφός του Μάχμουντ αλ Μπάσα στο Facebook. «Ο Άνας δεν είναι τρομοκράτης (…) Ο Άνας αρνήθηκε να φύγει από το Χαλέπι και αποφάσισε να παραμείνει για να συνεχίσει το έργο του ως εθελοντής, να βοηθήσει τους αμάχους και να δίνει δώρα στα παιδιά στους δρόμους για να τους προσφέρει ελπίδα», πρόσθεσε. «Το Χαλέπι πολιορκείται εδώ και 112 ημέρες. Είμαι υπερήφανος για εσένα, αδελφέ μου, καλό ταξίδι», κατέληξε η ανάρτηση του Μάχμουντ αλ Μπάσα Οι γονείς του Άνας εγκατέλειψαν το Χαλέπι προτού ξεκινήσει η πολιορκία των ανταρτοκρατούμενων συνοικιών από τον συριακό στρατό τον Ιούλιο, σύμφωνα με το AP.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!