Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Ομοφοβικό παραλήρημα από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη!
[KoolNews]: Ομοφοβικό παραλήρημα από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη!

[KoolNews]: Ομοφοβικό παραλήρημα από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη!

Η καταψήφιση από τους ΑΝΕΛ των άρθρων του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ίση μεταχείριση συνοδεύτηκε από ένα πρωτοφανές ομοφοβικό παραλήρημα του ειδικού αγορητή του κόμματος, Κώστα Κατσίκη.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση, ο κ. Κατσίκης υποστήριξε ότι ακόμη και το δικαίωμα αυτοδιάθεσης ενός ανθρώπου πρέπει να υπόκειται σε οριοθετήσεις, ενώ διερωτήθηκε «τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός παιδιού αν η δασκάλα Α΄ Δημοτικού με το δικαίωμα αυτοδιάθεσής της προβεί σε αλλαγή φύλου και την επόμενη χρονιά πάει ως δάσκαλος».

«Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπισίτερ; Μπορεί; Ρωτάω», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Μάριου Γεωργιάδη, ο οποίος τον ρώτησε: «Γιατί δεν μπορεί;». Ο κ. Κατσίκης του απάντησε: «Το ότι δεν αντιλαμβάνεστε γιατί δεν μπορεί δείχνει το IQ σας».

Παίρνοντας αργότερα τον λόγο, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «προφανώς ο κ. Κατσίκηςκρίνει από το δικό του IQ που παραπέμπει στο μεσαιωνικό σκοταδισμό, που η ίση μεταχείριση δεν μπορούσε να είναι δικαίωμα των ανθρώπων».  

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε επίσης ότι ως κόμμα «μένουμε πιστοί στις θέσεις μας όταν είχαμε καταψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια» και τόνισε ότι καταψηφίζουν τα άρθρα «που νομιμοποιούν και ενισχύουν το Σύμφωνο».

«Παραμένοντας πιστοί στις χριστιανικές μας αντιλήψεις ως Έλληνες πατριώτες θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τις αρχές μας», είπε χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!