Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [KoolNews]: Ωμή παρέμβαση Παππά στη Δικαιοσύνη για τις τηλεοπτικές άδειες
[KoolNews]: Ωμή παρέμβαση Παππά στη Δικαιοσύνη για τις τηλεοπτικές άδειες

[KoolNews]: Ωμή παρέμβαση Παππά στη Δικαιοσύνη για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο υπουργός Επικρατείας-υπερκαναλάρχης, προειδοποιεί επί της ουσίας την Δικαιοσύνη πως αν κρίνει τον νόμο του αντισυνταγματικό, το καθεστώς των τηλεοπτικών αδειών θα γυρίσει στην ανομία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στη ΝΔ και την απόφαση του κ. Μητσοτάκη να μην συναινέσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ: «Η ΝΔ έχει εγκλωβιστεί στη παγίδα της απόφαση να μην συμμετάσχει στη συγκρότηση του ΕΣΡ. Θα ήταν καλό για τη δημοκρατία μας να προσαρμοστεί στη πραγματικότητα».

«Είναι ανήθικο τις όποιες εξελίξεις να τις συνδέουν με τις προσωπικές στιγμές του οποιουδήποτε. Δεν αφορούν κανέναν, να μείνουν έξω από την αντιπαράθεση», σημείωσε.

«Δέχονται πιέσεις οι δικαστές από επιχειρηματικά συμφέροντα; Είναι προφανές ότι υπάρχουν αυτά τα συμφέροντα. Τα δελτία ειδήσεων δεν ασχολούνται με την ενημέρωση των πολιτών, αλλά με την υπεράσπιση των συμφερόντων των επιχειρηματιών», τόνισε ο κ. Παππάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Το πρόβλημα με την αξιωματική αντιπολίτευση είναι ότι εμφανίζεται ουραγός αυτών των συμφερόντων», πρόσθεσε.

«Άλλαξε το παράδειγμα των σχέσεων διαπλοκής με την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει το καθεστώς νομιμότητας με τη χορήγηση προηγούμενης άδειας, σύμφωνα με το Σύνταγμα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!