Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [KoolNews]: Όλα τα σενάρια για το τι προκάλεσε την τραγωδία της Σαπεκοένσε – Το ηλεκτρονικό παιχνίδι ενός παίκτη «ευθύνεται» για την πτώση;
[KoolNews]: Όλα τα σενάρια για το τι προκάλεσε την τραγωδία της Σαπεκοένσε – Το ηλεκτρονικό παιχνίδι ενός παίκτη «ευθύνεται» για την πτώση;

[KoolNews]: Όλα τα σενάρια για το τι προκάλεσε την τραγωδία της Σαπεκοένσε – Το ηλεκτρονικό παιχνίδι ενός παίκτη «ευθύνεται» για την πτώση;

Πολλά σενάρια υπάρχουν σχετικά με το τι προκάλεσε την πτώση του αεροπλάνου στην Κολομβία, το οποίο μετέφερε την αποστολή της Βραζιλιάνικης ομάδας Σαπεκοένσε.

Ένα από αυτά τα σενάρια, το οποίο δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, προκύπτει απο τα μηνύματα που έστελναν οι ποδοσφαιριστές στα κοινωνικά δίκτυα, λίγο προτού αναχωρήσει το αεροπλάνο για τη μοιραία πτήση.

Στο γκρουπ μηνυμάτων συμμετείχε και ένας ποδοσφαιριστής που δεν ακολούθησε την αποστολή, λόγω τραυματισμού.

Ο Ντέμερσον Κόστα είπε στην αγγλική εφημερίδα ότι σε ένα από τα μηνύματα τού έγραψαν ότι η πτήση καθυστερούσε να αναχωρήσει, γιατί οι αεροσυνοδοί αναζητούσαν στις αποσκευές το βιντεο-παιχνίδι ενός παίκτη.

Αυτή η καθυστέρηση ήταν μοιραία -αναφέρει η εφημερίδα- επειδή δεν έκαναν την απαραίτητη στάση για ανεφοδιασμό.

Οι Αρχές στη Βολιβία πάντως αποφάσισαν να αναστείλουν την άδεια λειτουργίας της αεροπορικής εταιρείας LaMia.

Στη Βολιβία οι Αρχές αποφάσισαν επίσης να αντικαταστήσουν τη διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας, προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές για τη διαφάνεια της έρευνας.

Στον Πύργο Ελέγχου του Μεδεγίν της Κολομβίας δηλώνουν ότι ζήτησαν από τον πιλότο της μοιραίας πτήσης να περιμένει προτού προσγειωθεί, καθώς υπήρχε άλλο αεροπλάνο σε προτεραιότητα για προσγείωση έκτακτης ανάγκης.

Η εργαζόμενη στον Πύργο, Γιάνες Μολίνα αποκάλυψε σε συναδέλφους της ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: KOOL NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!